Lampemærker

Le Klint

Her finder du et stort udvalg af de eftertragtede og eksklusive Le Klint lamper. Her har vi at gøre med et traditionsrigt brand, der konstant forsøger at udvikle lamper, som følger de teknologiske fremskridt, men samtidig holder fast i en stærk tradition for håndværk. En Le Klint lampeskærm er således håndfoldet af foldepigerne i Odense og en garanti for super kvalitet og dermed meget mere end lys. Vi forhandler Le Klint væglamper, gulvlamper/standerlamper, pendler og bordlamper. Så her er den ideelle mulighed for at finde den rette designer lampe, der kan sætte prikken over i'et i ethvert rum i dit hjem. Er du på udkig efter et bestemt produkt, har vi alle de populære her på lampeexperten.dk bl.a. Snowdrop gulvlampe, Sinus Line, UnderCover, 368 standerlampe eller Sax op/nedadvendt.

 

Filter

1 til 24 ud af 82

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 24 ud af 82

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Levering:

Da vi sælger så mange forskellige lamper hos LampeExperten, er det ikke altid, at der er plads til dem alle på lageret.
Derfor tager vi forbehold for ekstra leveringstid, såfremt varen skal bestilles hjem fra en leverandør.

For en mere præcis leveringstid, kontakt os på
mail@lampeexperten.dk
Eller tlf.: 75222597.

Med venlig hilsen,
Anni & Trine

Le Klint lamper - Danskernes favorit

På LampeExperten.dk er vi gang på gang blevet fascineret af Leklints fortryllende univers og derfor er vi stolte af løbende at kunne udvide vores sortiment med både gamle klassikere og helt nye trends fra det populære brand. Det er især deres fabelagtige kombination af klassisk og moderne stil der gør netop Le Klint lamper så fantastisk tidløse Det betyder ikke mindst at de kan bruges til snart sagt enhver stil og indretning – og det endda gennem flere årtier for ikke at fristes til at sige århundreder.

 

Tidsløse Le Klint bordlamper og pendler

En af grundene til at en traditionel og gammel virksomhed som Le Klint kan blive ved med at forny sig og fortsat skabe nye trends som ikke bare er storsælgende i Danmark og Europa men i hele verden er at de hele tiden formår at skabe unikke samarbejder med forskellige designere. Noget andet som gør netop denne producent og designvirksomhed så utrolig eftertragtet er at deres kollektion efterhånden har vokset sig helt enorm og omfatter rigtig mange serier. Det betyder at man kan kombinere flere af deres lamper for at skabe et rigtig godt helhedsindtryk. Desuden er der også det klassiske og naturlige Le Klint islæt over alle deres lamper som gør at de let kan sammen. Det seneste skud på stammen er den eftertragtede Viper lampe som endnu engang er et eksemplar der formår at bryde med traditionerne uden helt at skille sig af med den kendetegnende magi fra brandet. Den fås i materialerne læder og filt som vi ikke tidligere har set virksomheden arbejde særlig meget i. Desuden er de håndfoldede skærme også lagt på hylden for et øjeblik og der er derfor tale om en helt ny ære i deres designhistorie. 

 

Klassiske Le Klint standerlamper 

Gennem tiden har knap 30 forskellige kreative og kunstneriske mennesker og teams slået vejen forbi dem og det har givet hver enkelte lampe et personligt udtryk som afspejler designerens eget syn på en Le Klint lampe. Det er blandt andet designere som Ludvig Bro Philipsen Niels Grunnet-Jensen Harrit-Sørensen + Samson og mange flere der gennem tiden med kæmpe succes har skabt og formet de mange designs for den storsælgende virksomhed hvor Le Klints standerlampe om nogle er synonym med virksomheden. 

 

Æstetike gulvlamper fra Le Klint

Er du på jagt efter en helt bestemt  Le Klint gulvlampe loftslampe bordlampe eller helt fjerde som du mod forventning ikke finder her på siden så kontakt endelig vores kompetente medarbejdere hos El-Gården Varde telefonisk eller pr. mail. Desuden er vi her på LampeExperten stolte af at kunne levere Le Klint lamper billigt og ofte på tilbud. Vi forsøger nemlig at holde priserne nede så du har mulighed for at få fingrene billigt i disse lækre designerlamper og endda finde Le Klint på tilbud online - lige her.