AJ Væglampe Stål - Louis Poulsen

SKU
5714693212941

Arne Jacobsen (1902-1971). Arkitekt fra Kunstakademiet i 1927. Etablerede kort tid efter egen tegnestue. Især verdenskendt for sit funktionelle og modernistiske design, der især har sat spor indenfor arkitektur og møbeldesign. Arbejdede tæt sammen med Louis Poulsen i 1950-60'erne, hvor en stor del af hans lamper blev skabt. AJ væglampe blev designet af Arne Jacobsen i 1960 til SAS Royal Hotel i København (Radisson Blu) og udgjorde en del af det totale designkoncept til hotellet. Flere af hotellets produkter har i dag opnået status som designikoner, og inden for belysning er især AJ-lamperne blevet verdenskendte.I forbindelse med 50-året for lanceringen af AJ-familien er 5 nye farvevarianter blevet introduceret. De nye farver er nøje udvalgt efter et opdateret Arne Jacobsen farvekoncept.

 

Design: Arne Jacobsen.
Materiale: Stål, lakeret i farven blå/grøn, rød, hvid, sort, grafitgrå, gul/grøn, petroleum, sand.
Dimension: Vægdåse Diameter: 90mm, dybde 335mm, højde 180mm.
Lyskilde: Maks. 40W E14

Tilbudspris 4.950,00 DKK Normalpris 6.325,00 DKK
Levering 1-4 dage - gratis fragt over 400 DKK
Gratis retur v. ombytning

Arne Jacobsen er en af danskernes yndlings designere, og ikke mindst en af de mest eftertrukne. Han har designet et væld af forskellige modeller, alle sammen unikke, men med det tilfælles, at de alle sammen udstråler en helt unik følelse i form af deres tidsløse designs. Arne Jacobsen er kendt for sit særpræget design, der ikke blot er en fryd for øjet men bestemt også funktionelt, og han har sat sine tydelige spor indenfor møbeldesign og arkitektur op igennem historien! En stor del af hans lamper blev skabt i samarbejde med Louis Poulsen i 1950-60´erne, og det er derfor kun passende at sælge lamperne her på siden!

 

Der er her tale om en helt unik AJ væglampe, der gennem tiden er blevet ophøjet til et designikon. Lampen blev oprindeligt produceret af Arne Jacobsen til SAS Royal Hotel i 1960´erne og sørger for en helt uovertruffen belysning i hjemmet – uanset hvilket rum du vælger at hænge lampen i!

Arne Jacobsen (1902-1971). Arkitekt fra Kunstakademiet i 1927. Etablerede kort tid efter egen tegnestue. Især verdenskendt for sit funktionelle og modernistiske design, der især har sat spor indenfor arkitektur og møbeldesign.

Design: Arne Jacobsen.
Materiale: Stål, lakeret i farverne: Sort, hvid, okkergul, mørk grå, lys grå, grafitgrå, aubergine, mørk grøn, rustrød, lys petroleum og natblå.
Dimension: Vægdåse Diameter: 90mm, dybde 335mm, højde 180mm.
Lyskilde: Maks. 40W E14

Specifikationer
Leveringstid 1-4 dage
Farve stål
Produkttype Væglampe