Ball Pendel Ø25 Mat Grå - Frandsen

SKU
5702410409484
1.195,00 DKK
Levering 2-5 dage - gratis fragt over 400 DKK
Gratis retur v. ombytning

Få  fingrene i den skønne Ball Pendel fra Frandsen Lighting!
Med sin genkendelig runde facon og mange finurlige farver, er Ball pendlen en lampe, som gennem tiden har skrevet sig ind i danskernes bevidsthed. Ball lamperne er dermed også nogle af de mest solgte lamper fra Frandsen Lighting. Til trods for sit simple ydre, skal man ikke lade sig narre af Ball – her er i sandhed tale om en klassiker med både stolthed og charme.

Ball pendlen er oprindeligt designet af Benny Frandsen, der helt tilbage i 1968 tog de første spæde skridt imod det lampedesign vi i dag kender fra Ball lamperne. En af årsagerne til at lampen er blevet en kendt og elsket favorit blandt danskerne er, at den er så enkel i sit udtryk og derfor passer godt ind i mange sammenhænge. Desuden hjælpes denne egenskab på vej af de utrolig mange farver, Ball pendlen fås i – sort, orange, kobber, blå og mange flere!

Ball lampen bruger pærer med E27 sokkel, så der er rigtig mange muligheder at lege med i forhold til valget af pære. Du kan eksempelvis gå all-in på effekten og muligheden for selv at tilpasse belysningen, ved at kombinere lampen med et startsæt fra Philips Hue – så kan du selv styre lysstyrke og farve!

 

Alle pendlerne har en diameter på 25 cm.

Specifikationer
Leveringstid 2-5 dage
Farve Mat grå
Materiale Metal
Diameter 25 cm
Fatning E27
Max Watt 25W
Produkttype Pendel