Clover Lampe

SKU
9999312000178
Fra 2.700,00 DKK
- gratis fragt over 400 DKK
Gratis retur v. ombytning

CLOVER serien er resultatet af studier og overvejelser med afsæt i dansk lyskultur fra første halvdel af det 20. århundrede. Projektet er et eksperiment over udvalgte lysteorier fra perioden. Projektet er opbygget af strenge systematiske konstruktioner, som tilsammen danner en botanisk helhed. Skærmene er varianter af lampens arketypeform, der tillige er placeret i en intern systematri, der giver en levende og naturlig form. Hvor skærmene er fastmonteret, er der indsat et lille snit af direkte lys, lige akkurat nok til at skærmene fremstår løsrevet og får et levende udtryk. Lampen består af flere forskellige tykkelser af lysfølsom folie, fra lampens krop stråler et blødt og diffust lys, som fanges af skærmene, hvis underside oplyses. Lyskontrasten mellem skærmenes over- og underside samt lampens krop giver projektet den særlige visuelle dybde.
CLOVER ONE rummer seriens mest botaniske og fortættede udtryk, hvor den største kontrast i lyssætning af skærmenes over- og underside opstår.
CLOVER TWO har seriens mest eksplosive udtryk, hvor skyggebearbejdningen trækkes længst væk fra lampens kerne.
CLOVER THREE rummer seriens kantede udtryk, der indrammer skærmenes selvskygger i præcise afgrænsede felter.

Dette er ikke en saml-selv lampe, det vil sige lampen kommer færdigsamlet. Den er nem at gøre ren, da du blot kan tage lampen med ind under bruseren.
Mål: H 65cm. Ø 45 cm.

Projektet CLOVER er 3 familiære lamper; CLOVER ONE, CLOVER TWO og CLOVER THREE, bestående af både fælles og forskellige karakteristika.

Specifikationer
Produkttype Pendel