Lampemærker

Denne kategori rummer alle vores designer lamper fra de kendte og populære lampedesignere - både fra ind- og udland. Vi har håndplukket hver enkelt designer, brand og producent ud fra kriterierne om høj kvalitet, lækkert design og stor funktionalitet - og krydret det med ekstra skarpe priser. Vi har sorteret kategorien efter producent eller designer; Fx. Le Klint, Studio Italia Design og Lumini. Så søg blot efter den specifikke lampe, du er på udkig efter eller bliv inspireret ved at se vores populære lamper fra mange forskellige designere. Vi udvider løbende vores sortiment, så det kan altid betale sig at slå et smut forbi kategorien her og lade sig inspirere - og måske endda friste.

Stort udvalg af designer lamper online

Hos LampeExperten har vi mange års erfaring inden for salg af lamper, og vores helt store passion er lampe design fra både ind- og udland. Derfor har vi valgt at håndplukke, udvælge og samle et stort udvalg af lamper online, så du kan sidde hjemme og få del i vores store interesse og finde netop de lamper, der skal pryde og lyse op i dit hjem. Det er dog ikke rent tilfælde, når vi udvælger de modeller, vi vil forhandle. Vi stiller store krav til både design, kvalitet og funktionalitet - og går aldrig på kompromis hermed, og derfor kan du roligt bladre vores webshop igennem uden at skulle bekymre dig om netop de tre ting. Du kan blot fokusere på at afgøre, hvilket design og hvilke funktioner, der kan matche dine behov.

Lamper fra de bedste danske og udenlandske designere

På denne side finder du lamper fra alle de største danske og udenlandske designere, og det er din garanti for lækkert lampe design. Vi har samlet de helt store klassikere som danske Le Klint, Louis Poulsen og Verner Panton, men også nye trendsættere som italienske Studio Italia Design og Fabbian. Samtidig rummer vores sortiment også helt nye, upcoming og beskedne brands som Lene Bjerre og Dyberg-Larsen. Fælles for dem alle er, at de skaber lamper, der imponerer og inspirerer med deres design, kvalitet og funktionalitet. Vores brede udvalg af designere giver os et bredt udvalg af lamper til alle rum lige fra køkken og stue til badeværelse, børneværelse og kontor.

Billige lamper på nettet

Vores intention med webshoppen er ikke blot at udbyde et stort udvalg af høj kvalitet, men også at sikre skarpe priser på lamper. Vi er nemlig af den holdning, at alle skal have råd til ordentlig belysning i flotte designs - og det er netop, hvad vi giver dig muligheden for her på siden. Hver eneste måned sænker vi desuden prisen yderligere på udvalgte modeller, så du kan være heldig at finde dine favorit designer lamper på tilbud. Du finder disse gode tilbud under kategorien "Outlet", men du skal være hurtig, for de gælder kun i en begrænset periode. Er din kærlighed faldet på et lampe design, som du ikke har fundet blandt vores modeller, kan du altid kontakte os på telefon, mail eller i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale står klar til at hjælpe dig med at skaffe den hjem.