• GRATIS RETUR V/OMBYTNING
  • FRI FRAGT OVER 400 DKK
  • PRISMATCH 
  • E-MÆRKET GODKENDT
Lampemærker

Calex

Filter

1 til 15 ud af 15

1 til 15 ud af 15

Levering:

Da vi sælger så mange forskellige lamper hos LampeExperten, er det ikke altid, at der er plads til dem alle på lageret.
Derfor tager vi forbehold for ekstra leveringstid, såfremt varen skal bestilles hjem fra en leverandør.

For en mere præcis leveringstid, kontakt os på
mail@lampeexperten.dk
Eller tlf.: 75222597.

Med venlig hilsen,
Anni & Trine

Calex lyskilder - Stort udvalg af dekorationspærer  

I denne kategori finder du de lækre produkter fra Calex. Her vil du finde nogle utrolig flotte dekorationspærer. Når du skal vælge hvilken pære der skal pynte i dit hjem, så kan det være svært at vælge, da der findes rigtig mange forskellige slags. Calex er et firma i Holland der går meget op i deres design. Det skal være funktionelt, dekorativt, derudover tilbyder de også en masse tilbehør til dine lamper alt fra små forskellige fatninger til de smukke og dekorative dekorationspærer. Bliv inspireret og lad kreativiteten udfolde sig i dit hjem ved at få inspiration i vores udvalg.

Anderledes end dem du finder andre steder

Calex pærerne er lidt dyrere end andre af vores dekorationspærer, men de er virkelig flotte. Pærerne giver et behageligt lys, uden at blænde. Vi har forsøgt at udvælge nogle pærer som vi synes er ekstra interessante og anderledes end dem du/I finder andre steder og så kan du/I ellers bare skabe hygge med pænt hyggebelysning i hjemmet. Placer dem på skænken, i entreen eller i soveværelset og det vil helt sikkert give indretningen et ekstra touch.

Farverige pærer der pifter stemningen op

Derudover fås pærerne også i forskellige farver som vi også synes gør noget helt andet ved lyset at pærerne er i forskellige farver. Du kan vælge pærerne med det traditionelle varmhvide lys eller gå over i de mere farverige dekorationspærer som ofte giver et helt nyt look i hjemmet. Uanset hvad er det bare noget helt andet at få nogle lys ind i indretningen og det er Calex et rigtig godt bud på med alle deres dekorationspærer.

Lav din egen lampe med dele fra Calex

Calex har et stort udvalg af ledninger, fatninger og rosetter, så det er muligt at lave sin egen lampe blot ved at bestille delene og samle det selv. Vi har derfor samlet det hele i denne kategori og gjort det nemt for dig/jer at finde lige detdu/I skal bruge og så kan det jo lige toppes med de meget flotte pærer i høj kvalitet. Det kunne f.eks. være en klyngependel med flere pærer eller en flot bordlampe med en af dekorationspærerne og en fatning.

Vi er e-mærke certificeret!

Sammen med e-mærket sikrer vi dig…

  • En køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel

Løbende kontrol

Vores webshop bliver løbende kontrolleret af e-mærket. Det sikrer dig, at vi lever op til de krav certificeringen stiller.


Se vores certifikat – det er vi stolte af…!

emaerket.dk