• GRATIS RETUR V/OMBYTNING
  • FRI FRAGT OVER 400 DKK
  • PRISMATCH 
  • E-MÆRKET GODKENDT
Lampemærker

Eglo

Eglo blev dannet tilbage i 1969 og er i dag blandt Europas førende og mest markante lampeskabere. Det er derfor med stolthed, at vi her på LampeExperten kan tilbyde dig et bredt og udsøgt udvalg af deres nyskabende og kreative lamper. Kendetegnende er det for Eglo, at de altid er på forkant med materialer, mode og design, ligesom de har sans for at kreere produkter, som skaber glæde og liv i ethvert hjem til ethvert budget. De henvender sig til dig, der ikke er bange for at skille dig lidt ud fra mængden – både når det gælder belysning til soveværelse, køkken, stue, kontor – og ikke mindst udendørs. Her har de nemlig en helt unik evne til at skabe både smukke og funktionelle designs. Finder du i vores sortiment ikke lige dét, du søger, er du mere end velkommen til at kontakte os, så er vi dig gerne behjælpelige med at få fat i de Eglo lamper, du ønsker.

 

Filter

1 til 1 ud af 1

1 til 1 ud af 1

Levering:

Da vi sælger så mange forskellige lamper hos LampeExperten, er det ikke altid, at der er plads til dem alle på lageret.
Derfor tager vi forbehold for ekstra leveringstid, såfremt varen skal bestilles hjem fra en leverandør.

For en mere præcis leveringstid, kontakt os på
mail@lampeexperten.dk
Eller tlf.: 75222597.

Med venlig hilsen,
Anni & Trine

Eglo lamper - Funktionelle og strømbesparende

Det undrer ingen, at Eglo er blandt de første lampeproducenter, der sætter et sortiment af kvalitets solcellelamper på markedet. Endnu engang formår de at gå forrest med den nyeste teknologi, som nu er nået til solcelledrevne lamper. Det er nogle af de hidtil bedste og flotteste, der er set i lampeverdenen både i Danmark og på det internationale marked. Næste udspil fra den danske designvirksomhed venter vi spænding på, da man fra denne kant kan vente sig alt – dog er man sikker på, at det er gennemtænkt og med på moden. Vi forsøger at følge nøje med i deres nyeste produkter og lægge dem ind her på vores egen lille Eglo shop, så du også kan holdes opdateret og hurtigst muligt få fat i alle de nye, spændende lamper.

Eglo belysning til alle rum

Den danske lampeproducent er foruden at være nytænkende også alsidige. Det har blandt andet betydet, at de i dag kan levere lamper til ethvert rum og til snart sagt enhver stil. Så er det belysning til stuen, køkkenet, badeværelset, entréen eller udendørs, så er svaret Eglo. Selvom de spænder bredt, ender de altid med samme udgangspunkt - nemlig den gode kvalitet, som de aldrig går på kompromis med. Du er derfor garanteret stærke og eksklusive materialer samt et solidt håndværk, hvor der er kræset for hver enkelt detalje. Derfor kan du trygt forelske dig i en lampe fra Eglo.

Eglo lamper til gode priser

Vi kan ikke nævne det tit nok, men vi er meget stolte over at kunne levere lækre designerlamper af høj kvalitet til skarpe priser, og naturligvis er Eglo lamper ingen undtagelse. Vi holder priserne små, så du kan drømme stort! Vi gør det desuden uden på nogen måde at gå ned på kvalitet eller design. Derfor kan du let slå dig løs i vores store sortiment af designer lamper, for vi er din garanti for høj kvalitet og eksklusivt design til super skarpe priser. Så lad endelig jagten på den helt rigtige lampe begynde!

Vi er e-mærke certificeret!

Sammen med e-mærket sikrer vi dig…

  • En køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel

Løbende kontrol

Vores webshop bliver løbende kontrolleret af e-mærket. Det sikrer dig, at vi lever op til de krav certificeringen stiller.


Se vores certifikat – det er vi stolte af…!

emaerket.dk