• GRATIS RETUR V/OMBYTNING
  • FRI FRAGT OVER 400 DKK
  • PRISMATCH 
  • E-MÆRKET GODKENDT
Lampemærker

Fabbian lamper

Det italienske brand Fabbian har, lige siden det for første gang så dagens lys i 1961, været internationalt kendt, og det med utrolig god grund. De har nemlig en ubeskrivelig evne til at være nyskabende og banebrydende i deres designs uden at gå på kompromis med kvalitet, godt håndværk og eksklusive materialer. På den måde har de i mere end 50 år leveret spændende og anderledes produkter til designelskere i hele verden, og nu kan deres smukke mesterværker blive dine! I denne kategori har vi nemlig samlet et udsøgt udvalg af de mest populære og efterspurgte Fabbian lamper. Vi forsøger løbende at udvide størrelsen af udvalget i takt med, at lampeproducenten sender nye, spændende produkter på markedet. På den måde kan du hele tiden følge med i, hvad der rører sig hos én af de allerstørste og skelsættende designvirksomheder i verden. Har du forelsket dig i belysning fra Fabbian, som du ikke finder her på siden, så tøv ikke med at kontakte os enten pr. telefon eller mail. Vi har nemlig mulighed for at fremskaffe stort set alle deres modeller, så intet ønske er for stort.

 

Filter

1 til 9 ud af 9

1 til 9 ud af 9

Levering:

Da vi sælger så mange forskellige lamper hos LampeExperten, er det ikke altid, at der er plads til dem alle på lageret.
Derfor tager vi forbehold for ekstra leveringstid, såfremt varen skal bestilles hjem fra en leverandør.

For en mere præcis leveringstid, kontakt os på
mail@lampeexperten.dk
Eller tlf.: 75222597.

Med venlig hilsen,
Anni & Trine

Fabbian lamper – Italiensk design

Vi forsøger hele tiden at udvide størrelsen af udvalget i takt med, at lampeproducenten sender nye og spændende produkter på markedet. På den måde kan du hele tiden holde styr på, hvad der sker hos en af de største og mest banebrydende designselskaber i verden. Har du forelsket dig i en Fabbian lampe, som du ikke finder her på siden, så tøv ikke med at kontakte os på enten telefon eller mail. Vi har nemlig mulighed for at bestille næsten alle deres modeller hjem – intet ønske er for stort.

Der er ingen, der som Fabbian kan skabe attraktive og funktionelle lamper til så bredt et publikum. Der er mange forskellige mennesker, som falder for deres lamper. Dette skyldes ikke mindst den pålidelige og høje kvalitet og anvendelsen af de bedste materialer, men mest af alt selve designet. Lamperne er smukke og veludførte, men på en diskret måde så de ikke stjæler al opmærksomhed i rummet. På den måde formår lamperne at stå lidt i baggrunden og være en slags ”glasur på kagen” i både klassisk og moderne indretning. De springer typisk ikke i øjnene ved første øjekast, men har man først fået øje på dem, kan man næsten ikke få blikket væk igen. De er nemlig spækket med lækre detaljer, som vil fryde ethvert øje, der sætter pris på flot og anderledes design.

Den mest kendte og eftertragtede lampe fra fabbian er Ice Cube, der har været en ægte bestseller. Det tidløse, subtile og lækre design kombineret med den eksklusive pressede krystal gør den til et attraktivt valg for mange. Den er designet af den verdensberømte designer Roberto Pamio, som virkelig har kælet for designet, da han skabte denne model. En anden topsælger, som er mindre kendt er Vicky serien, designet af Nicole Gabrin og Roger Zenon. Det er holdt i et feminint og romantisk design, som giver lige præcis den nødvendige sjæl. En lampe fra Fabbian er derfor ikke bare en lampe men et inspirerende design, som vil klæde alle rum og bidrage med et charmerende udtryk, som ikke kan sammenlignes med noget.

 

 

Vi er e-mærke certificeret!

Sammen med e-mærket sikrer vi dig…

  • En køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel

Løbende kontrol

Vores webshop bliver løbende kontrolleret af e-mærket. Det sikrer dig, at vi lever op til de krav certificeringen stiller.


Se vores certifikat – det er vi stolte af…!

emaerket.dk