FLOS

FLOS lamper er henvendt til dig, der søger innovativt og anderledes design, og som ikke er bange for at skille dig ud. Her har du nemlig at gøre med en af vor tids mest nyskabende og nytænkende lampebrands, som også er blevet ét af de mest succesfulde på det internationale marked for designerlamper de seneste år. Virksomhedens nyskabende og anderledes tænkning kombineret med et tæt og unikt samarbejde med anerkendte designere danner grundstene for deres enorme succes. FLOS har blandt andet Philippe Starck i sin fold, og han er en af de mest velkendte designere i nyere tid. Han er blandt andet manden bag Miss K, Romeo serien og Table Gun, der har fornyet menneskets opfattelse af lampedesigns set i et internationalt perspektiv. Det er alle lamper, der tilføjer noget eksklusivt til rummet med en spændende strejf af humor, som ikke ses lignende i andre designs. Desuden har lampeserierne den store fordel, at man kan skabe indtrykket af en helhed ved at kombinere for eksempel bord- og gulvlampe i samme rum eller lade det samme design gå igen i flere af husets eller lejlighedens rum. Hos LampeExperten.dk sætter vi en stor ære i at have et stort udvalg af de eftertragtede FLOS lamper, så du kan finde alle dine favoritter i vores webshop – selvfølgelig til en favorabel pris.

FLOS
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

FLOS lamper - Design for kendere

Selvom FLOS belysning er uhyre moderne og med på beatet har virksomheden faktisk rødder helt tilbage til 1950’erne og blev for alvor til virkelighed i 1962. Så der er altså tale om et brand med en hel del år på bagen og ikke mindst en enorm erfaring med design af lamper. Det oplever man tydeligt når man kaster et blik hen over nogle af deres produkter som bygger på italiensk kvalitet og design når det er bedst. På trods af at FLOS har været til i rigtig mange år formår de gang på gang at forny sig og deres designs bliver bestemt ikke kedeligere med årene – snarere tværtimod. I vores lille FLOS shop finder du et bredt udvalg af FLOS på nettet og naturligvis til skarpe priser.

 

FLOS pendel væglampe eller gulvlampe - you name it!

Vi kan blive ved med at udvide vores lille FLOS shop da de gang på gang leverer spændende design ad libitum som vi lader os imponere og begejstre af. Og heldigvis ser det ikke ud til at de på nogen måde har i sinde at stoppe. Derfor er det ikke til at vide hvad vi kan vente os af lamper fra FLOS i fremtiden. Det er også noget af charmen ved denne producent – at de aldrig er forudsigelige eller tyr til traditionelle former farver og linjer. Virksomheden har udover Philippe Starck haft en stor del andre anerkendte og dygtige kunstnere arkitekter og designere. Heriblandt kan vi blandt andet nævne Jasper Morrison Marcel Wanders og Achille Castiglioni der alle har bidraget med formidable og opsigtsvækkende designs som pryder mange hjem rundt om i hele verden. For netop international succes må man sige at FLOS og virksomhedens mange designere har opnået. Især i Danmark er vi i de senere år blevet glade for de italienske designs og den brede befolkning har specielt kastet deres kærlighed på netop denne virksomheds designerlamper hvilket også er gældende for vores nabolande Sverige Norge og Tyskland.