• GRATIS RETUR V/OMBYTNING
  • FRI FRAGT OVER 400 DKK
  • PRISMATCH 
  • E-MÆRKET GODKENDT
Lampemærker

Iconi lamper

Iconi er et forholdsvist nyt brand inden for lampedesigns, men har på få år givet nyt liv til netop denne branche med deres helt egne visioner om, at lys skal være inspirerende og smukt. Det er et helt igennem dansk firma, der hverken går på kompromis med design eller kvalitet. Derfor anvender de også kun de allerbedste materialer til deres lamper såsom rustfrit stål og kobber. De henter inspiration fra forskellige steder og områder, og blandt andet er deres udendørslamper inspirerede af de grønlandske isbjerge, deres formationer, skygger og måde at gengive lyset på. Selv kalder designeren sine udendørs mesterværker for stråleglans, og du vil opleve, at disse Iconi lamper bryder med de traditionelle linjer.

 

Filter

1 til 5 ud af 5

1 til 5 ud af 5

Levering:

Da vi sælger så mange forskellige lamper hos LampeExperten, er det ikke altid, at der er plads til dem alle på lageret.
Derfor tager vi forbehold for ekstra leveringstid, såfremt varen skal bestilles hjem fra en leverandør.

For en mere præcis leveringstid, kontakt os på
mail@lampeexperten.dk
Eller tlf.: 75222597.

Med venlig hilsen,
Anni & Trine

Iconi lamper - Udendørs kvalitets lamper

Hos LampeExperten er vi meget glade for at kunne tilbyde dig et udsøgt udvalg af lamper fra Iconi. Endnu er udvalget dog begrænset, men vi forsøger på løbende at opdatere og udvide det med både gamle kendinge og nye trends. Er der en lampe, du mener vi mangler i vores sortiment, skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon eller mail, så vi har mulighed for at tilføje denne eller skaffe den hjem til dig. Vi sætter en stor ære i at kunne tilbyde et bredt udvalg af designerlamper til gode priser, og dette gælder bestemt også vores lamper fra Iconi. Disse er meget efterspurgte – især i efterår og vinterperioderne, når mørket falder på, og det er rart med noget kvalitetsbelysning udendørs. Iconi lamper giver nemlig et behageligt, men meget effektivt lys, som er nødvendigt i de mørke aftener.

Iconi er design med klasse

Èt af kendetegnene og grundene til, at Iconi lamper har opnået stor popularitet på relativt kort tid, er deres storslåede og dog minimalistiske design, der udstråler elegance og storhed. Kombinationen af det enkle design og de eksklusive materialer som rustfrit stål, messing og kobber giver et unikt udtryk, som går igen i alle deres kreationer. Dette er også grunden til, at Iconi udendørs lamper med stor fordel kan kombineres for at give dine udendørsarealer et samlet, stilfuldt udtryk. De gode materialer sikrer desuden, at alle Iconi lamper er designet til at kunne modstå de mange forskellige udfordringer som de danske vejr kan byde på - lige fra snestorm og kraftig blæst til store mængder regn eller kraftigt sollys.

Køb Iconi lamper til skarpe priser her

Nu hvor du har hørt om det flotte design, den høje kvalitet og de eksklusive materialer, som kendetegner Iconi, er din interesse for at eje netop disse udendørslamper måske blevet vakt - samtidig med, at du frygter, at det kan komme til at koste en formue. Men frygt ej! Hos LampeExperten er vores ambitioner nemlig, at alle skal have råd til lækre designerlamper uden at skulle gå ned på kvalitet - også når det gælder Iconi lamper. Derfor forsøger vi at holde priserne i bund, så du kan skrue op for design, kvalitet og funktionalitet. Desuden handler du altid sikkert og trygt hos os - ligesom vi garanterer en hurtig og safe levering af dine Iconi lamper, naturligvis lige til døren. Nemmere bliver det ikke!

Vi er e-mærke certificeret!

Sammen med e-mærket sikrer vi dig…

  • En køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel

Løbende kontrol

Vores webshop bliver løbende kontrolleret af e-mærket. Det sikrer dig, at vi lever op til de krav certificeringen stiller.


Se vores certifikat – det er vi stolte af…!

emaerket.dk