• GRATIS RETUR V/OMBYTNING
 • FRI FRAGT OVER 400 DKK
 • PRISMATCH 
 • E-MÆRKET GODKENDT
Lampemærker

Le Klint

Her finder du et stort udvalg af de eftertragtede og eksklusive Le Klint lamper. Her har vi at gøre med et traditionsrigt brand, der konstant forsøger at udvikle lamper, som følger de teknologiske fremskridt, men samtidig holder fast i en stærk tradition for håndværk. En Le Klint lampeskærm er således håndfoldet af foldepigerne i Odense og en garanti for super kvalitet og dermed meget mere end lys. Vi forhandler Le Klint væglamper, gulvlamper/standerlamper, pendler og bordlamper. Så her er den ideelle mulighed for at finde den rette designer lampe, der kan sætte prikken over i'et i ethvert rum i dit hjem. Er du på udkig efter et bestemt produkt, har vi alle de populære her på lampeexperten.dk bl.a. Snowdrop gulvlampe, Sinus Line, UnderCover, 368 standerlampe eller Sax op/nedadvendt.

Filter

1 til 24 ud af 147

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1 til 24 ud af 147

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Levering:

Da vi sælger så mange forskellige lamper hos LampeExperten, er det ikke altid, at der er plads til dem alle på lageret.
Derfor tager vi forbehold for ekstra leveringstid, såfremt varen skal bestilles hjem fra en leverandør.

For en mere præcis leveringstid, kontakt os på
mail@lampeexperten.dk
Eller tlf.: 75222597.

Med venlig hilsen,
Anni & Trine

Le Klint lamper - Danskernes favorit

På LampeExperten.dk er vi gang på gang blevet fascineret af Le Klints fortryllende univers og derfor er vi stolte af løbende at kunne udvide vores sortiment med både gamle klassikere og helt nye trends fra det populære brand. Det er især deres fabelagtige kombination af klassisk og moderne stil, der gør netop Le Klint lamper så fantastisk tidløse. Det betyder ikke mindst, at de kan bruges til snart sagt enhver stil og indretning – og det endda gennem flere årtier for ikke at fristes til at sige århundreder. Især Le Klints foldepiger er noget helt særligt. Man finder ikke andre steder end Odense, hvor man har bevaret det at folde en lampeskærm, og det har gjort det til et håndværk. Dog er det også kun hos Le Klint, at man fremstiller de her krydsplisserede skærme. Der er mange ingeniører, der har forsøgt sig med at lave maskiner, som har de samme færdigheder til at lave krydsplisseringer, men det er vist nemmere sagt end gjort. Det er nemlig særdeles vanskeligt, og derfor har det endnu ikke slået håndværket af banen. For en foldepige, som de kaldes, tager det omkring et år at lære denne teknik, og skal de mestre alle modeller i sortimentet, kræver det hele to-tre år. Der er mange af dem, som har været ansat i et utal af år, og man spøger faktisk internt i virksomheden med, at de nyansatte ikke bliver taget alvorligt, for de har været der i hele 25 år.

Tidsløse Le Klint bordlamper og pendler

En af grundene til at en traditionel og gammel virksomhed som Le Klint kan blive ved med at forny sig og fortsat skabe nye trends som ikke bare er storsælgende i Danmark og Europa men i hele verden er at de hele tiden formår at skabe unikke samarbejder med forskellige designere. Noget andet som gør netop denne producent og designvirksomhed så utrolig eftertragtet er at deres kollektion efterhånden har vokset sig helt enorm og omfatter rigtig mange serier. Det betyder at man kan kombinere flere af deres lamper for at skabe et rigtig godt helhedsindtryk. Desuden er der også det klassiske og naturlige Le Klint islæt over alle deres lamper som gør at de let kan sammen. Det seneste skud på stammen er den eftertragtede Viper lampe som endnu engang er et eksemplar, der formår at bryde med traditionerne uden helt at skille sig af med den kendetegnende magi fra brandet. Den fås i materialerne læder og filt, som vi ikke tidligere har set virksomheden arbejde særlig meget i. Desuden er de håndfoldede skærme også lagt på hylden for et øjeblik, og der er derfor tale om en helt ny ære i Le Klints designhistorie. 

Klassiske Le Klint standerlamper 

Gennem tiden har knap 30 forskellige kreative og kunstneriske mennesker og teams slået vejen forbi dem, og det har givet hver enkelte lampe et personligt udtryk, som afspejler designerens eget syn på en Le Klint lampe. Det er blandt andet designere som Philip Bro Ludvigsen, Niels Grunnet-Jensen, Harrit-Sørensen + Samson og mange flere, der gennem tiden med kæmpe succes har skabt og formet de mange designs for den storsælgende virksomhed, hvor Le Klints standerlampe om nogle er synonym med virksomheden. Samarbejdet med de mange designere og professionelle formgivere er en del af forklaringen på, at Le Klint lamper fortsat har den store popularitet, som de har. Det giver uden tvivl et godt ry til virksomheden, at de har så mange dygtige designere i ryggen. På den måde har de kunnet udvikle designs og stadig kunnet bibeholde et professionelt touch på deres lamper. På den måde er du sikker på at få en lampe, hvor der er lagt en masser timer bag af en professionel formgiver.

Æstetiske gulvlamper fra Le Klint

Der er ikke noget at sige til, at disse lamper er blevet så populære. Både designet og kvaliteten er uden tvivl helt i top, og derfor kan vi klart anbefale dig at investere i en Le Klint lampe. Du vil slet ikke fortryde, at du lukker sådan et mesterværk ind i dit hjem. Er du på jagt efter en helt bestemt Le Klint gulvlampe, loftslampe, bordlampe eller en helt fjerde, som du mod forventning ikke finder her på siden, så kontakt endelig vores kompetente medarbejdere hos El-Gården, Varde, telefonisk eller pr. mail. Desuden er vi her på LampeExperten stolte af at kunne levere Le Klint lamper billigt og ofte på tilbud. Vi forsøger nemlig at holde priserne nede, så du har mulighed for at få fingrene billigt i disse lækre designerlamper og endda finde Le Klint lamper på tilbud online - lige her. 

Vi er e-mærke certificeret!

Sammen med e-mærket sikrer vi dig…

 • En køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
 • En nem og gennemskuelig handel

Løbende kontrol

Vores webshop bliver løbende kontrolleret af e-mærket. Det sikrer dig, at vi lever op til de krav certificeringen stiller.


Se vores certifikat – det er vi stolte af…!

emaerket.dk