Kollektion: Le Klint

Her har vi at gøre med et traditionsrigt brand, der konstant forsøger at udvikle lamper, som følger de teknologiske fremskridt, men samtidig holder fast i en stærk tradition for håndværk. En Le Klint lampeskærm er således håndfoldet af foldepigerne i Odense og en garanti for super kvalitet og dermed meget mere end lys.

Vi forhandler Le Klint væglamper, gulvlamper/standerlamper, pendler og bordlamper. Så her er den ideelle mulighed for at finde den rette designer lampe, der kan sætte prikken over i'et i ethvert rum i dit hjem. Er du på udkig efter et bestemt produkt, har vi alle de populære i butikken i Varde. Lampeexperten Varde A/S, Ndr. Boulevard 92 6800 Varde.  bl.a. Snowdrop gulvlampe, Sinus Line, 368 standerlampe eller Sax op/nedadvendt.

Er du på jagt efter en helt bestemt Le Klint gulvlampe, loftslampe, bordlampe eller helt fjerde som du mod forventning ikke finder her på siden så kontakt endelig vores kompetente medarbejdere hos Lampeexperten i Varde telefonisk eller pr. mail. 

Få den rette vejledning og rådgivning til din nye Le Klint lampe. Ring til os i butikken, og vi hjælper dig meget gerne. Lamperne kan ses og købes i butikken i Varde.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os pr. telefon 7522 2597. Her kan vi guide og vejlede dig til at finde den rette skærm eller lampe fra Le Klint, vi sender også gerne lamperne til dig.