• GRATIS RETUR V/OMBYTNING
  • FRI FRAGT OVER 200 DKK
  • PRISMATCH 
  • E-MÆRKET GODKENDT
Lampemærker

Lightyears

Velkommen til LampeExpertens store Lightyears kategori. Her på siden finder du alle de største klassikere fra den danske lampeproducent. Brandet er utrolige dygtige til, at skabe unikke lampedesigns ud fra devisen - "tradition skaber fornyelse". Således sætter de stor pris på de erfarne designere, som har leveret designes til branchen i mange år, samtidig med, at også vægter de upcoming designere meget højt, når de vælger deres kollektioner. Det ses tydeligt, at der i produktionen af Lightyears lamper sættes stor fokus på, hvordan man på nye måder kan gøre brug af deres moderne belysning i hjemmet. Disse moderne designs er skabes af de mest talentfulde designere i rundt omkring i hele Europa. Vi er meget glade for, at kunne præsentere vores flotte Lightyears shop her på siden.

Lightyears pendlerne leveres normalt med 3 m. ledning. Det er dog muligt at tilkøbe 6m. ledning. Kontakt os på 75222597 for mere information.

 

Filter

1 til 24 ud af 39

  1. 1
  2. 2

1 til 24 ud af 39

  1. 1
  2. 2

Levering:

Da vi sælger så mange forskellige lamper hos LampeExperten, er det ikke altid, at der er plads til dem alle på lageret.
Derfor tager vi forbehold for ekstra leveringstid, såfremt varen skal bestilles hjem fra en leverandør.

For en mere præcis leveringstid, kontakt os på
mail@lampeexperten.dk
Eller tlf.: 75222597.

Med venlig hilsen,
Anni & Trine

Lightyears lamper - Formidabelt design

Men Lightyears er selvfølgelig meget mere end smukt design. Med en lampe fra den legendariske producent er du altid sikret et produkt af topkvalitet. Produkterne er lavet af de rette materialer, og lamperne lever til fulde op til de skrappe krav, vi sætter hos Lampeexperten. Derudover finder du altid et stort og bredt sortiment, når du handler her på sitet. Vi har samlet nogle af de flotteste og bedste lamper og skabt vores helt egen lille Lightyyears shop. Så uanset hvad du leder efter, kan du med garanti finde noget her på siden, der passer til netop dig og dit hjem. Vi udvider løbende vores sortiment med de nyeste trends fra producenten, og har ligeledes god mulighed for at skaffe stort set alle deres varer hjem, så kontakt os endelig, hvis du søger noget, du ikke har fundet på vores site.

Køb Lightyears online hos LampeExperten

Udover et stort udvalg byder Lampeexperten også på nogle af de skarpeste priser på nettet, også når det kommer til Lightyears lamper. Vi gør altid et ihærdigt forsøg på at holde priserne lave og konkurrencedygtige - især når man tager kvalitet, design og materialer i betragtning, og der er ingen tvivl om, at du med Lightyears produkter i den grad får "value for money". Vi har derfor altid gode priser på vores Lightyears designerlamper, og tilmed har vi nogle stærke tilbud, så du kan få endnu bedre priser på de lækre designerlamper. Disse finder du under fanen "Outlet". 

Lamper fra Lightyears har taget to priser i træk

Det er ikke kun her på LampeExperten, at vi hylder de smukke designs fra det populære brand. Lightyears lamper har nemlig vundet Børsens Gazelle pris intet mindre end to år i træk for deres innovative designs, nemlig i både 2012 og 2013. Det er derfor ikke helt ubegrundet, at man let går hen og forelsker sig i deres flotte, stilfulde og enkle lamper, der kan matche mange forskellige indretninger og rum - netop på grund af den enkelthed, som præger designet. Vi her på LampeExperten er slet ikke i tvivl om, at producenten de næste par år vil komme til at høste endnu flere flotte priser, og vi holder et skarpt øje med deres nyeste trends, så du også kan få del i dem.

Vi er e-mærke certificeret!

Sammen med e-mærket sikrer vi dig…

  • En køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel

Løbende kontrol

Vores webshop bliver løbende kontrolleret af e-mærket. Det sikrer dig, at vi lever op til de krav certificeringen stiller.


Se vores certifikat – det er vi stolte af…!

emaerket.dk