• GRATIS RETUR V/OMBYTNING
 • FRI FRAGT OVER 400 DKK
 • PRISMATCH 
 • E-MÆRKET GODKENDT
Lampemærker

Markslöjd

Markslöjd belysning er et svensk firma, der specialiserer sig i både belysning til private og erhverv, og derfor har de skabt et bredt og alsidigt udvalg af forskellige lamper, der rummer stor variation i både design og funktionalitet. Fælles for Markslöjd lamper er dog, at du altid får lækkert skandinavisk design, når det er allerbedst. De har utroligt mange skønne produkter, og du går aldrig galt i byen, hvis du anskaffer en lampe fra netop dette brand. På denne side har vi samlet nogle af firmaets allerbedste lamper og belysning. Vi har gjort os meget umage med at finde de flotteste og mest funktionelle Markslöjd lamper, og det er lykkedes til fulde. De er alle i den gode kvalitet, som man kender belysningsproducenten for, og du bliver aldrig skuffet, hvis du anskaffer en lampe her fra siden.

 

Filter

1 til 24 ud af 62

 1. 1
 2. 2
 3. 3

1 til 24 ud af 62

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Levering:

Da vi sælger så mange forskellige lamper hos LampeExperten, er det ikke altid, at der er plads til dem alle på lageret.
Derfor tager vi forbehold for ekstra leveringstid, såfremt varen skal bestilles hjem fra en leverandør.

For en mere præcis leveringstid, kontakt os på
mail@lampeexperten.dk
Eller tlf.: 75222597.

Med venlig hilsen,
Anni & Trine

Markslöjd lamper med omtanke

Udover at byde på det bedste inden for skandinavisk design er producenten også utroligt miljøbevidste. Det gælder både i selve produktionen, men så sandelig også i resultatet - altså deres mange produkter. Det betyder, at de tilbyder et stort udvalg af 'grønne' lamper, hvor der er skåret ned på energiforbruget i forhold til de mange traditionelle produkter på markedet. Udover at være til stor gavn for miljøet er det ligeledes en stor fordel for dig og din elregning, hvor du på sigt vil kunne spare mange penge. Du får altså ikke bare et smukt design og en god kvalitet, men også et lavt energiforbrug, når du køber en Markslöjd lampe.

Marksløjd lamper siden 1963

Markslöjd belysning blev grundlagt helt tilbage i 1963 i Sverige, og er i dag et af de ledende belysningsvirksomheder i hele Nordeuropa og forhandler i skrivende stund lamper til næsten hele verden. Det er på ingen måde uden grund, at Markslöjd lamper er blevet så stort et hit - ikke bare i Norden, men i hele verden. Deres designs er meget alsidige og sortimentet stort, hvorfor de rammer en meget bred målgruppe af både private og erhverv i mange aldersklasser og stilretninger. Samtidig er kvaliteten i topklasse, og Markslöjd lamper er altid skabt ud fra lækre materialer og med et godt håndværk. Der er kræset for detaljerne, og derfor bliver resultatet intet mindre end enestående!

Køb Markslöjd belysning billigt på nettet

Med høj kvalitet, lækkert design, stor funktionalitet og omtanke for miljøet skulle man tro, at priserne var tårnhøje på Markslöjd lamper, men intet kunne være mere forkert - i hvert fald, når du handler dem her hos LampeExperten. Vi mener nemlig, at lige præcis de fire førnævnte kvaliteter bør være til at komme til for penge. Derfor forsøger vi at forhandle Markslöjd bordlamper, gulvalmper, pendler mm. til faste skarpe priser. Indimellem sørger vi endda for endnu skarpere priser med gode tilbud på Markslöjd produkterne, så du kan spare endnu flere penge uden at skulle gå på kompromis. Det kalder vi kærlighed til lamper - og til dig! Så hold øje med vores "outlet", hvor vores gode tilbud på Marksløjd lamper findes. Men husk, at tilbudden kun gælder en måned ad gangen!

Vi er e-mærke certificeret!

Sammen med e-mærket sikrer vi dig…

 • En køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
 • En nem og gennemskuelig handel

Løbende kontrol

Vores webshop bliver løbende kontrolleret af e-mærket. Det sikrer dig, at vi lever op til de krav certificeringen stiller.


Se vores certifikat – det er vi stolte af…!

emaerket.dk