• GRATIS RETUR V/OMBYTNING
  • FRI FRAGT OVER 400 DKK
  • PRISMATCH 
  • E-MÆRKET GODKENDT
Lampemærker

Nordlux

Nordlux er en dansk virksomhed, der siden 1977 har været kendt for at skabe lamper af høj kvalitet til en lav pris i hele Skandinavien. Især deres exceptionelle udendørs belysning har gjort dem populære. Deres slogan "Bright Life" er et udtryk for deres intentioner om at skabe smukt lys med stor funktionalitet, der er til glæde og gavn for alle. Vi har her på Lampeexperten håndplukket det allerbedste fra deres smukke kollektioner og sammensat vores eget lækre udvalg af både Nordlux udendørsbelysning, børnelamper, pendler, væg- og bordlamper. Er du i tvivl om noget, eller har du en lampe for øje, som du ikke finder her i vores Nordlux shop, tøv da ikke med at kontakte vores dygtige personale, der sidder klar ved telefon og mail til at hjælpe dig.

 

Filter

1 til 24 ud af 48

  1. 1
  2. 2

1 til 24 ud af 48

  1. 1
  2. 2

Levering:

Da vi sælger så mange forskellige lamper hos LampeExperten, er det ikke altid, at der er plads til dem alle på lageret.
Derfor tager vi forbehold for ekstra leveringstid, såfremt varen skal bestilles hjem fra en leverandør.

For en mere præcis leveringstid, kontakt os på
mail@lampeexperten.dk
Eller tlf.: 75222597.

Med venlig hilsen,
Anni & Trine

Nordlux lamper til både inde og ude

Med en Nordlux lampe – uanset om det er til inde eller ude, er der ikke bare tale om en lampe, som enhver anden. Køber du en model fra denne producent, får du også en stemning og atmosfære med i købet, som ikke findes lignende. Alene på baggrund af sin tilstedeværelse tilføjer en model som Discos, Emition eller Acantux en forunderlig og skøn stemning til ethvert rum. Herudover får du et funktionelt og smukt lys, som er anvendeligt i både dagligstue, kontor, værelse, køkken og i indkørslen eller på terrasse/altan. Der er intet sted, hvor en Nordlux lampe ikke vil forskønne og bringe liv til området og tingene omkring. Derfor er det ikke bare en investering i en lampe, men i sjæl og stemning. Desuden finder du på både Nordlux spot, bedlamper, pendler, gulvlamper og meget mere, så du kan klæde et hvilket som helst rum eller udendørsareal på med en lampe fra denne producent.

Nordlux LED lamper - på forkant med design og teknologi

Én af de kvaliteter, der især kendetegner Nordlux lamper, er, at de sætter en stor ære i at være de første med de nyeste trends inden for designs - både når det gælder indendørs og udendørs belysning. Herudover bruger de også en god portion energi på hele tiden at være med til at viderudvikle den nyeste teknologi, hvilket blandt andet ses på deres store og funktionelle udvalg af LED lamper. Det betyder, at du altid kan være sikker på, at du får det bedste af det nyeste design og teknologi ved at investere i lamper fra denne producent - uden diskussion.

Nordlux udendørslamper til en skarp pris

Udover ambitionerne om god kvalitet, flot design og nyeste teknologi rummer Nordlux lamper en fjerde og meget vigtig ambition også - nemlig prisen. Deres filosofi er nemlig at kunne tilbyde de tre førstnævnte egenskaber til en lav pris. Dét er lige i LampeExpertens ånd, og derfor er vi her på sitet meget begejstrede for den danske lampeproducent. Vi sikrer, at priserne holdes lave og til tider, vil du kunne finde Nordlux på tilbud, så du kan få lamperne til endnu skarpere priser. Uanset om, det er en Nordlux væglampe, bedlampe, standerlampe eller spot - så kan du være sikker på at finde den til en skarp pris - lige her hos LampeExperten.

Vi er e-mærke certificeret!

Sammen med e-mærket sikrer vi dig…

  • En køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel

Løbende kontrol

Vores webshop bliver løbende kontrolleret af e-mærket. Det sikrer dig, at vi lever op til de krav certificeringen stiller.


Se vores certifikat – det er vi stolte af…!

emaerket.dk