• GRATIS RETUR V/OMBYTNING
  • FRI FRAGT OVER 400 DKK
  • PRISMATCH 
  • E-MÆRKET GODKENDT
Lampemærker

NYTA

Hos LampeExperten er vi meget stole over at kunne introducere dig til det forholdvis unge brand, NYTA belysning, der er resultatet af 3 tyske lysdesignere og -entusiasters store passion for lys- og lampedesigns. Med stor respekt for faget og dets mange facetter har de sammen skabt en lampevirksomhed, der i løbet af meget få år har taget lampeverdenen med storm og hevet priser, anerkendelse og store salgstal hjem på rekordtid. Da vi på LampeExperten første gang hørte om det tyske brand, var vi slet ikke i tvivl om, at NYTA lamper passer formidabelt ind i vores filosofi om god kvalitet, lækkert og moderne design samt skarpe priser. Vi forsøger løbende at udvide vores sortiment af NYTA online, og synes du, vi mangler en bestemt model i vores webshop, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Filter

1 til 9 ud af 9

1 til 9 ud af 9

Levering:

Da vi sælger så mange forskellige lamper hos LampeExperten, er det ikke altid, at der er plads til dem alle på lageret.
Derfor tager vi forbehold for ekstra leveringstid, såfremt varen skal bestilles hjem fra en leverandør.

For en mere præcis leveringstid, kontakt os på
mail@lampeexperten.dk
Eller tlf.: 75222597.

Med venlig hilsen,
Anni & Trine

NYTA lamper - Innovativt design og teknologi

Det afspejler sig tydeligt i både design, valg af materialer samt de udførlige håndværk, at der er tale om 3 tyske designere, der ikke er bange for at eksperimentere og være først med de nyeste trends. NYTA belysning er skabt til at forundre og til at beundres, og det enkle design skriger ikke på opmærksomhed, men sætter derimod prikken over i'et i snart sagt ethvert rum. I vores lille NYTA shop har vi forsøgt at udvælge de allerbedste designs som blandt andet omfatter den meget populære og finurlige Tilt pendel, som er en helt klart bestseller fra det unge firma og med sit lidt skæve, men simple design fungere lampen ikke bare som belysning, men tilfører også personlighed til rummet.

 

Lamper fra NYTA til dig, der sætter pris på detaljen

Intet er overladt til tilfældighederne, når der skal designes eller produceres NYTA lamper. De tre herrer, der er mændene bag brandet, er med i hver eneste beslutning fra tegnebrættet til det færdige resultat - og der ligger store overvejelser og tanker bag hver eneste produkt. Det betyder, at materialer, design og detaljer er valgt med omhu, omtanke og stor kærlighed. Sjældent finder man på markedet så stor dedikation til håndværket og udførelsen af hver enkelt lampe. Det betyder også, at uanset om det er en NYTA pendel, bordlampe, gulvlampe eller bordlampe, så er der kræset for designet, og kvaliteten er i topklasse. Perfektion og passion er helt klart to stærke nøgleord for NYTA belysning.

 

NYTA tilbud og skarpe priser hos LampeExperten

Ligesom vi på LampeExperten går meget op i, at vores udvalg rummer lækkert design og høj kvalitet, er prisen også vigtig for os. Derfor finder du NYTA lamper til nogle af markedets skarpeste priser, og her får du virkelig noget for dine penge. Skønt design, tysk kvalitet i verdensklasse samt et godt håndværk og stor funktionalitet - alt sammen til en skudsikker pris! Desuden har vi til tider sat prisen endnu mere ned på de populære lamper, og du kan derfor finde gode tilbud på designerlamper i vores Outlet kategori, som fornyes hver eneste måned. Skulle du have spørgsmål eller forespørgsler på nogel af vores produkter, er du altid mere end velkommen til at kontakte vores dygtige personale, der står klar til hjælpe.

Vi er e-mærke certificeret!

Sammen med e-mærket sikrer vi dig…

  • En køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel

Løbende kontrol

Vores webshop bliver løbende kontrolleret af e-mærket. Det sikrer dig, at vi lever op til de krav certificeringen stiller.


Se vores certifikat – det er vi stolte af…!

emaerket.dk