Rotaliana

Her er de italienske mesterværker fra Rotaliana til salg. Brandet, der altid finder nyskabende vinkler på lamper. Det er lige fra de smukke og trendy bordlamper til de stilfulde pendler og væglampen, som formår at vække opsigt uden at skære i øjnene. Rotaliana evner at skabe en balance mellem funktionalitet og elegant design, som ikke før er set, og som danner grundlaget for deres store succes i hele Europa. Der er tale om unik belysning, som vi varmt kan byde velkommen her på LampeExperten, hvor vi har fået samlet et beskedent, men nøje udvalgt sortiment af deres bedstsælgende modeller. Vi forsøger hele tiden at finde nye modeller, så hold øje med kategorien her, da den løbende bliver større.

 

Rotaliana
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Rotaliana lamper - Funktionalitet i lækkert design

Rigtig mange designere og lampeproducenter har efterhånden givet deres bud på, hvordan man får høj funktionalitet og lækkert design til at gå op i en højere enhed, og selvom mange stadig eksperimenterer på området, så har ingen formået at ramme så rigtigt som Rotaliana belysning. Deres fantastiske Diva bordlampe er det klareste og bedste eksempel herpå, og er også grunden til, at denne er et stort hit i rigtig mange lande, heriblandt Danmark. Udover at have et stilrent og elegant look, så har den et hav af egenskaber: integreret radio og højtalere, iPod og iPhone oplader og afspiller, digitalt ur og et klart lys, der ikke skærer i øjnene. Det er som sagt mange funktioner i en enkelt lampe, og mange ville måske frygte, at modellen ville blive stor, klodset og kantet, men dette er langt fra tilfældet. Tag et kig og bedøm selv!

Rotaliana belysning er ægte italiensk kvalitet

Udover, at design og funktionalitet i den grad er prioriteret, når det gælder Rotaliana lamper, så må man ikke glemme kvaliteten. En lampe kan nemlig være nok så smuk og have stor funktionalitet - men hvis ikke kvaliteten følger med, så vil den hurtigt miste sin værdi. Dette vil dog aldrig blive tilfældet for lamperne her i vores lille Rotaliana shop. Alle er de nemlig skabt i ægte italiensk kvalitet af udsøgte og velvalgte materialer og med et godt håndværk. Derfor går du aldrig galt i byen, når du køber en Rotaliana bordlampe, standerlampe, væglampe eller lign.

Find Rotaliana på nettet til gode priser

Det kan godt lyde som en dyr affære at skulle investere i en lampe, hvor både kvalitet, funktionalitet og design er i topklasse, men det behøver det bestemt ikke at være -slet ikke, når du køber dine Rotaliana lamper hos LampeExperten. Vi sørger nemlig for at holde et konkurrencedygtigt og fair prisleje på alle vores designerlamper, så alle har råd til lækkert design, høj kvalitet og stor funktionalitet. Så giv dig blot god tid til at beundre vores lille Rotaliana shop, som vi løbende udvider med de nyeste trends. Indimellem skruer vi desuden prisen yderligere ned på udvalgte modeller, som du kan finde under "Outlet", som er fuld af gode tilbud, så du kan spare endnu flere penge.