• GRATIS RETUR V/OMBYTNING
  • FRI FRAGT OVER 400 DKK
  • PRISMATCH 
  • E-MÆRKET GODKENDT
Lampemærker

System 24

System 24 har lavet en lang række udendørs julebelysning i høj kvalitet. Lyskæderne henvender sig til dig, der ønsker lidt ekstra. Ved køb af System 24 lyskæder er det nemlig lige præcis, hvad du får. Det er et yderst holdbart system, der rummer en enorm fleksibilitet og masser af muligheder samtidig med, at det er energibesparende. Du kan koble lyskæderne sammen på kryds og tværs, så du kan finde lige dén løsning, der passer allerbedst til dig, din have, indkørsel og/eller terrasse. Der er intet som udendørs lyskæder, der kan skabe en god og hyggelig julestemning, når mørket falder på.

 

Filter

1 til 19 ud af 19

1 til 19 ud af 19

Levering:

Da vi sælger så mange forskellige lamper hos LampeExperten, er det ikke altid, at der er plads til dem alle på lageret.
Derfor tager vi forbehold for ekstra leveringstid, såfremt varen skal bestilles hjem fra en leverandør.

For en mere præcis leveringstid, kontakt os på
mail@lampeexperten.dk
Eller tlf.: 75222597.

Med venlig hilsen,
Anni & Trine

System 24 lamper - Kvaltiets julebelysning

Med den hyggelige System 24 julebelysning får du den gode kvalitet, som er det faste holdepunkt hos Lampeexperten. Her på siden finder du kun kvalitetsprodukter, og det gælder også for System 24 lyskæder. De er lavet til udendørs brug og går ikke så nemt i stykker. Det er en investering, du kan have glæde af i mange år fremover. Derudover finder du ikke bedre priser end på denne side. Især ikke i samme kvalitet. Det behøver nemlig ikke koste en formue at få den helt rette belysning, og hvis du køber nogle af produkterne herunder, bliver du ikke snydt. Hvis du ønsker dig en fleksibel løsning med dejlige lyskæder i god kvalitet og til billige priser, er du kommet til det helt rette sted. Desuden finder du i vores Outelt kategori gode tilbud på System 24 belysning, men hold godt øje med kategorien for tilbuddene skifter hver eneste måned.

System 24 lyskæder er til dig, der ønsker fleksibilitet

Med System 24 julebelysning har du stor frihed og stor fleksibilitet til at skabe lige dét udtryk, du ønsker. Du kan nemlig koble de mange forskellige lyskæder sammen på kryds og tværs, så de kan matche det potentiale, som lige netop din have, altan, terrasse, indkørsel eller lignende råder over. Det betyder, at du kan sammensætte System 24 netlyskæder med den traditionelle udgave osv., så du kan opnå stor ensartethed på buske og træer. Det er for eksempel også denne producent, der står bag den unikke lysende urtepotteskjuler, der skaber en unik, hyggelig stemning.

Skarpe priser og gode tilbud på System 24 online

Er budgettet til julebelysning en smule stramt i år, så kan du roligt lade dig friste og inspirere her hos LampeExperten. Vi er nemlig din garanti for god kvalitet og lækkert design til ultra skarpe priser - og System 24 julebelysning er ingen undtagelse, naturligvis. Samtidig kan vi levere hurtigt og lige til døren, og alle vores handler er sikret, så du er i trygge hænder, når du handler hos os. Herudover kan vi tilbyde dig en stor mulighed for at skaffe stort set alle produkter fra denne producent hjem. Så skulle du have forelsket dig i noget System 24 belysning, som du ikke finder i vores shop, er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan være behjælpelige med at skaffe det hjem til dig.

Vi er e-mærke certificeret!

Sammen med e-mærket sikrer vi dig…

  • En køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel

Løbende kontrol

Vores webshop bliver løbende kontrolleret af e-mærket. Det sikrer dig, at vi lever op til de krav certificeringen stiller.


Se vores certifikat – det er vi stolte af…!

emaerket.dk