• GRATIS RETUR V/OMBYTNING
  • FRI FRAGT OVER 400 DKK
  • PRISMATCH 
  • E-MÆRKET GODKENDT
Lampemærker

Verner Panton Lamper

Verpan lamper er som sagt mere end bare smukke lamper. Vælger du en lampe fra denne producent, fås rummets smukkeste møbel. Lamperne lyser op og har et unikt, tidsløst design, der gør dem til mere end bare belysning. Fælles for alle lamperne uanset, om det være sig gulvlamper, bordlamper, pendler eller andre, så er de i sig selv en dekoration og tilføjer derved liv og sjæl til ethvert rum. Verner Panton har helt frem til sin død i 1998 leveret kunstværk på kunstværk, og selv mere end 10 år efter hans bortgang, er hans lamper storsælgende og mere eftertragtede end nogensinde. Kunstneren bag brandet af selvsamme navn har altid haft en vis sans for at kombinere former, farver, strukturer og materialer på en hel ny måde, hvilket har givet ham tilnavnet som ”Designerverdenens svar på Picasso”.

 

 

Filter

1 til 8 ud af 8

1 til 8 ud af 8

Levering:

Da vi sælger så mange forskellige lamper hos LampeExperten, er det ikke altid, at der er plads til dem alle på lageret.
Derfor tager vi forbehold for ekstra leveringstid, såfremt varen skal bestilles hjem fra en leverandør.

For en mere præcis leveringstid, kontakt os på
mail@lampeexperten.dk
Eller tlf.: 75222597.

Med venlig hilsen,
Anni & Trine

Kig dig omkring i vores Verner Panton shop

Det er med stor stolthed, at vi her på LampeExperten.dk allerede nu kan fremvise og forhandle et bredt udvalg af Verner Panton lamper. Desuden forsøger vi på hele tiden at udvide dette, således du med tiden vil kunne finde alle hans allermest populære og eftertragtede eksemplarer her på siden – naturligvis til en fabelagtig pris. Du finder blandt andet hans berømte. Skulle du imidlertid være på jagt efter en bestemt Verne Panton gulvlampe, pendel eller lignende, der for tiden ikke er at finde i vores online shop, er du mere end velkommen til at kontakte os. På den måde kan vi være behjælpelig med at skaffe lampen eller føje den til webshoppen.

Verner Panton lamper - Originalitet og passion

Verner Panton blev født i 1926 og har altid været forsynet med et kreativt og spændende tænkende hoved og har altid haft en forkærlighed for lys. Han blev uddannet ved Det Kongelige Kunstakademi og har sidenhen arbejdet for ingen ringere end selveste Arne Jacobsen. Lige siden han begyndte at designe og sælge lamper, har han sat nye standarder og løftet overlæggeren for, hvad vi kan forvente os af belysning. Mange kender ham også for sine populære stole som ”Panton Stol” og ”Tivolistolen”, som begge var revolutionerende for deres tid. Han har gennem hele sin kunstertid være et kendt og ikke mindst anerkendt fænomen – både i Danmark og ikke mindst i udlandet, hvor hans succes for første gang tog til.

Find Verner Panton til gode priser online

Mest kendt af hans værker må siges at være Verner Panton Globen. Den fås både med en fræk rødlig kant og som neutral. Begge passer som belysning til stuen, over sofabordet, i hall'en og over spisebordet. Udover Globen tilbyder LampeExperten et stort udvalg af Verner Pantons unikke designer lamper, som vi ligeledes er glade for, at vi gennem tiden gradvist kan udvide vores sortiment. Dette omfatter for tiden eksempelvis Ufo pendlen, som har en helt unik form eller Fun Metal lamperne, der er utrolig efterspurgte. Men én af dem, der virkelig viser hans sans for nytænkning og sjove former, er Wire bordlampen. Dens målgruppe er både ung og gammel, klassisk og moderne, og så har den også et strejf af humor, som VP ellers ikke er synderligt kendt for at bruge. Således kan man lade sig overraske og inspirere af hans meget forskellige lampedesigns, som gør sig godt både over spisebordet, på stuebordet, i hyggekrogen eller i soveværelset.

Vi er e-mærke certificeret!

Sammen med e-mærket sikrer vi dig…

  • En køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel

Løbende kontrol

Vores webshop bliver løbende kontrolleret af e-mærket. Det sikrer dig, at vi lever op til de krav certificeringen stiller.


Se vores certifikat – det er vi stolte af…!

emaerket.dk