Discoco lampe pendel - Marset

SKU
620-036
Fra 4.379,00 DKK
Levering 7-10 dage - gratis fragt over 400 DKK
Gratis retur v. ombytning
Vi anbefaler følgende tilbehør til produktet

Find discoco lampen i flere størrelser

Discoco Lampen er designet af Christophe Mathieu for MARSET. Pendlen er skabt af 35 cirkelskiver beklædt med lak.
Lampen Fås i 5 forskellige størrelser og 5 forskellige farver. Lampen er over en længere periode blevet meget kendt og egner sig perfekt over spiseborde eller i større kontormiljøer. Den hvide bagside af pladerne er med til at reflektere lyset, så lampen giver et fantatisk lys.

Brug Discoco lampen forskellige steder

Discoco egner sig både som en dekorativ belysning i gangarealer, i en hall eller over spisebordet. Lampen kan også hænges højt o kan derved bruge som rumbelysning til stuen. Du får derfor masser af muligheder med en Discoco pendel. 

Blændfrit lys med Discoco

Discoco pendlen fra Marset Barcelona er på mange måder en unik lampe, som bidrager til rummet med sit særegne look. Den umiddelbare simplistiske opbygning af runde plader er det helt store kendetegn for Discoco. Ud over at se godt ud sikrer lampens struktur, at man sjældent får øje på pæren og derfor ikke blændes af pendlen. Dette karaktertræk gør den særligt egnet som kandidat til spisebordslampe, i åbne kontormiljøer eller lignende. Med en Discoco pendel har du derfor en lampe, der både fremstår simpel og elegant samtidig med, at den fanger folks opmærksomhed og interesse.

Husk at discoco også fås som plafond.

Hvis du ønsker at bestille nye blade til din Discoco lampe, så er det også muligt her hos lampeexperten.dk. Du er altid meget velkommen til at kontakte os pr. telefon eller på mail. 75222597.

 

Specifikationer
Leveringstid 7-10 dage
Farve Hvid
Materiale Aluminium
Diameter 132 cm
Fatning E27
Max Watt 6x 23W
Max Volt 230V
Lyskilde Eksklusiv lyskilde
Produkttype Pendel