Ball Pendel Ø18 Mat Grå - Frandsen

SKU
5702410371064
845,00 DKK
Levering 2-5 dage - gratis fragt over 400 DKK
Gratis retur v. ombytning

Få  fingrene i den skønne Ball Pendel fra Frandsen Lighting!
Med sin genkendelig runde facon og mange finurlige farver, er Ball pendlen en lampe, som gennem tiden har skrevet sig ind i danskernes bevidsthed. Ball lamperne er dermed også nogle af de mest solgte lamper fra Frandsen Lighting. Til trods for sit simple ydre, skal man ikke lade sig narre af Ball – her er i sandhed tale om en klassiker med både stolthed og charme.

Ball pendlen er oprindeligt designet af Benny Frandsen, der helt tilbage i 1968 tog de første spæde skridt imod det lampedesign vi i dag kender fra Ball lamperne. En af årsagerne til at lampen er blevet en kendt og elsket favorit blandt danskerne er, at den er så enkel i sit udtryk og derfor passer godt ind i mange sammenhænge. Desuden hjælpes denne egenskab på vej af de utrolig mange farver, Ball pendlen fås i – sort, orange, kobber, blå og mange flere!

Ball lampen bruger pærer med E27 sokkel, så der er rigtig mange muligheder at lege med i forhold til valget af pære. Du kan eksempelvis gå all-in på effekten og muligheden for selv at tilpasse belysningen, ved at kombinere lampen med et startsæt fra Philips Hue – så kan du selv styre lysstyrke og farve!

Farver
Mat: Sort, hvid, grå med stofledning i lampefarven. Grå, petrol blå og brun med sort stofledning. Orange med transparent ledning.
Blank: Sort, krom, hvid (transparent ledning)
Specielle: Blank kobber, børstet kobber, blank mat antik mæssing og sort krom (sort stofledning)

Inkl. 200 cm transparent ledning med undtagelse af modeller der leveres med stofledning. Se ovenfor under farver.
Ball lampen fås desuden også som væglampe >> Se her.

Specifikationer
Leveringstid 2-5 dage
Farve Mat grå sort ledning
Diameter 18 cm
Lyskilde Eksklusiv lyskilde
Produkttype Pendel