Caravaggio Pendel Højglans - Fritz Hansen

SKU
p
Fra 1.450,00 DKK Normalpris 2.195,00 DKK
Levering 1-5 dage - gratis fragt over 400 DKK
Gratis retur v. ombytning
Vi anbefaler følgende tilbehør til produktet

Caravaggio pendlen er designet i 2005 af designeren Cecilie Manz for lampeproducenten Lightyears, der nu er overtaget af Fritz Hansen. Caravaggio lamperne er kendetegnet ved først og fremmest at have et direkte nedadrettet lys, som på grund af sin udformning formår at undgå at blænde. Dette skyldes primært Caravaggio lampens dybe, afrundede skærm. Da Cecilie Manz designede den tilbage i 2005 opnåede lampen lynhurtigt status som et designikon, og efterspørgslen har været skyhøj lige siden. Meget af denne succes kan givetvis tilskrives Cecilie Manz’ mantra: Designet må aldrig få større fokus end selve lyset.

Vi har altså at gøre med en lampe, som ikke blot ser forrygende ud, men også kan demonstrere et flot og behageligt lys som ikke blænder. Med en Caravaggio pendel formår designeren at forene mange ideer i én og samme lampe: bløde, næsten feminine kurver, blank-lakeret aluminium som giver lampen et nærmest industrielt look på en moderne måde, og et sublimt direkte og blændfri lys.

Caravaggio pendlen fås i flere farver og størrelser. Du kan vælge mellem Sort, Hvid og nyeste skud på stammen: Opal. Derudover kan lampens størrelse variere fra P0 med højde 14,5 cm og diameter 11 cm og helt til P4 med højde 70 cm og diameter på 55 cm. Farverne og størrelserne giver mange muligheder, så du med god sandsynlighed kan finde en, som passer til netop dit behov. Vælger man de mindre størrelser, kan man for eksempel hænge flere Caravaggio pendler sammen for at give en god lysfordeling over spisebordet, mens en enkelt stor P4 Caravaggio passer tager sig perfekt ud i højloftede rum. Er man vild med Caravaggio serien, fås lampen også som bordlampe og væglampe.

Er du til en ikonisk designerlampe, hvor både udseende stil og naturligvis lyset er en top prioritet, kan Caravaggio pendlen varmt anbefales!

Specifikationer
Leveringstid 1-5 dage
Produkttype Pendel
Energimærkning A+