Keglen Bordlampe m/base Hvid - Louis Poulsen

SKU
5714693289424
3.150,00 DKK
Levering 1-4 dage - gratis fragt over 400 DKK
Gratis retur v. ombytning

Keglen blev udviklet i samarbejdet mellem Louis Poulsen og BIG Ideas til Tirpitz-museet i Blåvand – en bygning, som BIG har tegnet til Vardemuseerne. Pendlens rå, galvaniserede overflade afspejler museets på én gang fine og robuste arkitektur, der smelter sammen med det vestjyske klitlandskab nær Varde

De geometriske og metalliske skærme har en blød, organisk, opal indsats, der ligner en dråbe vand. Keglen serien er nu udvidet med nye lamper, så du kan nu finde både pendler, en bordlampe, en gulvlampe og væglampen i serien. De er velegnede både i det private og offentlige rum, hvor de kan bruges på kontorer, i restauranter, hjemme i stuen eller i soveværelset.

Den karakteristiske koniske skærm har en indbygget buet opal indsats. Det giver et smukt og blændfrit nedadrettet lys. Hver version af skærmen har sin egen måde at sprede lyset på, mens den hvide inderside sikrer, at lyset reflekteres optimalt. Der sendes også et blidt lys opad gennem en ensartet, diskret åbning i toppen af skærmene, som bidrager til den behagelige stemning.

Specifikationer:
Materiale: Aluminium
Farve: Hvid
Ledning: 2,3m ledning
Mål: Ø175*H:440mm, Bund: 145mm
LED Dim2warm 6,5W(2000K-2700K)

Specifikationer
Leveringstid 1-4 dage
Farve Hvid
Materiale Aluminium
Højde 44 cm
Diameter 17,5 cm
Lyskilde Inklusiv lyskilde
Produkttype Bordlampe