• GRATIS RETUR V/OMBYTNING
  • FRI FRAGT OVER 400 DKK
  • PRISMATCH 
  • E-MÆRKET GODKENDT
Lampetyper

Arkitektlamper

Arkitektlamper har i mange år været fast inventar på de danske skriveborde – ikke blot på arkitekters tegnestuer, men også på kontorer og hjemme i privaten. Den fleksible arm og den koncentrerede lyskilde, som giver et godt arbejdslys, har været med til at gøre denne slags lamper så populære. Arkitektlamper lyser op over skrivebordet, hvad enten du skal skrive, læse, tegne eller noget helt fjerde, femte eller sjette.

På Lampeexperten.dk finder du flere forskellige arkitektlamper, hvoraf flere af dem er tro mod de oprindelige modeller, som først blev produceret tilbage i 1920'erne. Disse lamper kan du bruge til at tilføre et diskret touch af retro. Andre er derimod moderne fortolkninger, som også fint kan passe ind i mange forskellige omgivelser.

Filter

1 til 7 ud af 7

1 til 7 ud af 7

Levering:

Da vi sælger så mange forskellige lamper hos LampeExperten, er det ikke altid, at der er plads til dem alle på lageret.
Derfor tager vi forbehold for ekstra leveringstid, såfremt varen skal bestilles hjem fra en leverandør.

For en mere præcis leveringstid, kontakt os på
mail@lampeexperten.dk
Eller tlf.: 75222597.

Med venlig hilsen,
Anni & Trine

Arkitektlamper kaster lys over arbejdet

Den bøjelige arm og kuglelejerne, som de fleste arkitektlamper er udstyret med, betyder, at du nemt kan indstille lyset, hvor du har brug for det. Du kan derfor få lyset fra den vinkel, der fungerer bedst. En mindre fleksibel lampe – fx en, der hænger over skrivebordet – kan derimod kaste skygge over bordet, hvis du læner dig ind over det.

Arkitektlamper er – ud over at være fleksible – også nemme at placere, hvor du får mest gavn af lyset. Den store fod udgør en solid base, der holder lampen nede, også mens du fx justerer den. Men mange af lamperne kan også fås uden foden, så de i stedet kan monteres i et beslag, som du kan montere på bordet eller væggen.

Vælg en arkitektlampe med kulør

På Lampeexperten.dk kan du finde arkitektlamper i flere forskellige farver. Dermed kan lampen lyse op på flere måder – og sætte kulør på et rum og måske bryde en traditionel stil. Et skrivebord er ofte ikke det mest farverige sted – og her kan en farvet lampe i arkitektstilen i høj grad sætte et præg. Også uden at skabe uro for øjet. 

På den måde kan arkitektlamper også skabe lidt liv, hvis du tør styre uden om det "sikre valg" i stil og farve.

Køb lamper med indlysende fordele

Når du køber arkitektlamper og andre lamper hos Lampeexperten.dk, følger der flere indlysende fordele med den høje kvalitet og den gode service, som er vores varemærke.

Eksempelvis får du fri fragt, når du køber belysning for mere end 200 kr. Fortryder du dit farvevalg, koster det dig heller ikke noget at returnere dine arkitektlamper til ombytning.

Derudover matcher vi prisen, hvis du opdager en af vores lamper billigere i en anden butik. Du skulle derfor gerne opleve det samme som vores mange andre tilfredse kunder, når du handler hos Lampeexperten.dk.

At vores butik er e-mærket, er endnu en fordel for dig som kunde. Det er nemlig en ekstra garanti for en god og sikker handel. Du kan med andre ord trygt købe dine arkitektlamper på Lampeexperten.dk.

Vi er e-mærke certificeret!

Sammen med e-mærket sikrer vi dig…

  • En køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel

Løbende kontrol

Vores webshop bliver løbende kontrolleret af e-mærket. Det sikrer dig, at vi lever op til de krav certificeringen stiller.


Se vores certifikat – det er vi stolte af…!

emaerket.dk