• GRATIS RETUR V/OMBYTNING
  • FRI FRAGT OVER 400 DKK
  • PRISMATCH 
  • E-MÆRKET GODKENDT
Lampetyper

Brugskunst

Her ses Lampeexpertens eksklusive udvalg i brugskunst online. Vi forsøger at finde brugskunst, der matcher vores udvalg af lamper i stil og design - ligesom vi heller ikke her går på kompromis med kvalitet og pris. Endnu er udvalget brugskunst begrænset, men vi forsøger hele tiden at udvide, så du som kunde får et stort og bredt udvalg. Derfor vil vi anbefale dig at holde et skarpt øje med denne kategori, da den løbende vil indeholde flere og flere produkter, ligesom der til tider også vil være brugskunst udsalg.

 

Filter

1 til 12 ud af 12

1 til 12 ud af 12

Levering:

Da vi sælger så mange forskellige lamper hos LampeExperten, er det ikke altid, at der er plads til dem alle på lageret.
Derfor tager vi forbehold for ekstra leveringstid, såfremt varen skal bestilles hjem fra en leverandør.

For en mere præcis leveringstid, kontakt os på
mail@lampeexperten.dk
Eller tlf.: 75222597.

Med venlig hilsen,
Anni & Trine

Brugskunst online hos LampeExperten

Selvom lamper og belysning er vores primære fagområde hos LampeExperten, så har vi dog gennem årene også opbygget en stor interesse og ekspertise inden for brugskunst, og oplever i takt hermed også en stigende efterspørgsel fra vores kunder, hvorfor vi også har påbegyndt arbejdet med at opbygge et større sortiment her på siden. Ligesom det gælder for vores udvalg af lamper, så går vi heller ikke på kompromis med hverken design, kvalitet eller pris, når det kommer til at håndplukke brugskunst. Kun det allerbedste er godt nok til vores kunder, og det er med denne intention i baghovedet, at vi nøje udvælger produkter til sortimentet. Samtidig forsøger vi at ramme bredt, når det gælder stil og smag, så du finder har mulighed for at finde noget, der kan matche din indretning og stil, hvad enten den er klassisk, minimalistisk, feminin, rustik, romantisk eller trendy.

Hold øje med vores brugskunst udsalg

Vi forsøger altid at holde priserne på et fornuftigt og konkurrencedygtigt niveau - også når det kommer til brugskunst. Derfor laver vi ofte gode brugskunst tilbud, så du kan spare endnu flere penge. Derfor kan du med stor fordel kigge efter brugskunst på nettet her på siden. Hvis du er interesseret i at vide mere om det enkelte produkt, før du køber det, kan du blot klikke på det, og der vil dukke en udførlig beskrivelse op med blandt andet informationer om størrelse, farve og meget andet, som kan være nyttig viden inden et køb. Hvis du skulle have spørgsmål eller forspørgsler på noget af vores brugskunst, er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Brugskunst, der matcher dine lamper

Der er mange fordele ved at købe brugskunst online hos LampeExperten, men udover høj kvalitet, lækkert design, hurtig levering og en skarp pris, leverer vi også produkter, der kan matche vores lamper i stil og indretningsmuligheder. Herudover har vi også mulighed for at kombinere brugskunst med lyskilder, så du for eksempel opnår en mere hyggelig effekt af julepynten med vokslys eller kan holde den feminine stil på badeværelset med Lene Bjerre Design. Hvis du har nogle produkter i tankerne, som endnu ikke findes i vores shop, skal du ikke tøve med at kontakte os, så vil vi være behjælpelige med at undersøge, hvorvidt vi har mulighed for at tilføje dem til webshoppen. På den måde kan vi nemlig sikre vores kunder et udsøgt udvalg af de produkter, der har størst interesse.

Vi er e-mærke certificeret!

Sammen med e-mærket sikrer vi dig…

  • En køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel

Løbende kontrol

Vores webshop bliver løbende kontrolleret af e-mærket. Det sikrer dig, at vi lever op til de krav certificeringen stiller.


Se vores certifikat – det er vi stolte af…!

emaerket.dk