Kollektion: Genopladelige lamper

Genopladelige lamper.

Genopladelige lamper er super populære, da de er nemme at flytte rundt og kan sprede hygge flere steder. De sidste par år har der været en stor stigning i de genopladelige lamper, og mange leverandører, er kommet med deres modeller. Her fås der blandt andet velkendte designerlamper fra Verner Panton, som Panthella Portable, Pantop og Flowerpot VP9.

Hvor kan man købe genopladelige lamper?

Hos lampeexperten.dk finder du et stort udvalg af genopladelige lamper. Lamperne kendes også under navne som portable, transportable eller flytbare lamper. Genopladelige lamper giver dig mange muligheder for at bruge lyset forskellige steder.

Du kan bruge den genopladelige lamper i reolen, i vindueskarmen, som sengelampe eller sætte den på dit bord i stedet for stearin lys.

Brug lamperne til din bordopdækning.

Hvis du dækker et pænt bord, kan du lave en flot finish med en genopladelig lampe istedet for et stearin lys. Brug blandt andet den populære Calida.  Eller den hyggelige Manhatten bordlampe.

Ammelampe

De populære genopladelig lamper er perfekte som ammelamper. Ofte kan lamperne lyse med flere styrker, så du kan have lampen tændt uden at vække alt for mange. Lamperne kan med fordel også tages med ud til skiftebordet, og pynte pænt som din egen sengelampe eller barnets natlampe. Her er de skønne Flowerpot lamper meget populære.