• GRATIS RETUR V/OMBYTNING
  • FRI FRAGT OVER 400 DKK
  • PRISMATCH 
  • E-MÆRKET GODKENDT
Lampetyper

Lysekroner

På denne side har vi samlet vores bedste bud på en smuk lysekrone til dit hjem. Kig siden igennem og find din favorit. Hvis der er noget bestemt, du søger, er du meget velkommen til at kontakte os på chat, telefon eller mail - så står vores dygtige konsulenter klar til at hjælpe og eventuelt finde den specifikke lampe, du søger. Og husk: Vi har altid prismatch, fri levering over 799 og er godkendt af e-handelsfonden.

Filter

1 til 18 ud af 18

1 til 18 ud af 18

Levering:

Da vi sælger så mange forskellige lamper hos LampeExperten, er det ikke altid, at der er plads til dem alle på lageret.
Derfor tager vi forbehold for ekstra leveringstid, såfremt varen skal bestilles hjem fra en leverandør.

For en mere præcis leveringstid, kontakt os på
mail@lampeexperten.dk
Eller tlf.: 75222597.

Med venlig hilsen,
Anni & Trine

Lysekroner i dansk og udenlandsk design

Her på siden gør vi vores allerbedste for at samle de flotteste og mest interessante lysekroner på det danske og internationale marked. Vores vision er, at holde skarpt øje med nye produkter, så du altid kan finde et spændende køb her. Derfor vil du som regel finde et godt og bredt udvalg af designer lysekroner til konkurrencedygtige priser. Vores mål er, altid at have det bedste sortiment, så du altid kan finde en den lampe som matcher din situation allerbedst. Vores produkter kommer fra de største nationale og internationale brands som Le Klint, Louis Poulsen, Floss og Lightyears, så du er garanteret den højest tænkelig kvalitet og den fineste sans for detaljen. Hos LampeExperten gør vi vores bedste for, at du kan finde en lækker designer lysekrone for livet.

Billige lysekroner af høj kvalitet

Vores ånd og ønske er, at udbrede passionen for –og glæden ved designerlamper, store som små. Derfor arbejder vi hver dag på at finde vores produkter til gode priser, der i sidste ende kommer dig til gode. Er du derfor på jagt efter en lysekrone til en god pris, er denne side et rigtig godt sted at starte! Kig dig omkring og find din favorit, og hvis der opstår spørgsmål, er vi altid klar til at give råd og vejledning med på vejen. Uanset hvilken lysekrone, du falder for, vil den garanteret kunne give rummet og hjemmet et helt særligt touch, som kun denne type af lamper kan bidrage med. Vi kigger ofte vores tilbud nøje igennem, så dette ændrer sig løbende. Der er derfor god grund til at kigge efter igen senere, hvis du ikke i første omgang fandt det, du søgte. Er der en helt særlig lysekrone, du er på jagt efter, er vi desuden altid åbne overfor henvendelser og ser gerne, hvad vi kan gøre for at imødekomme specifikke ønsker. Tøv derfor ikke med at tage kontakt!

Find din nye lysekrone hos LampeExperten

I jagten på en lækker lampe til en skarp pris, er det altid med at slå til, mens det gode tilbud er aktuelt. Det ved vi hos LampeExperten, og sørger derfor for at have fingeren på pulsen efter lamper, der matcher vores høje kvalitetskrav. Du er derfor garanteret en lysekrone i højeste kvalitet, når du handler på vores webshop eller i vores fysiske butik i Varde. Har du brug for vejledning, hjælper vi også meget gerne online såvel som offline, hvor vores dygtige konsulenter er klar på en god snak om det, de brænder allermest for – nemlig god belysning. Vi ved, at en smuk designerlampe kan være en stor investering og ikke noget, man bare lige køber. Derfor afsætter vi gerne tid til at snakke om fordele og ulemper ved forskellige lamper – både den lysekrone, du muligvis havde i kikkerten, men vi inspirerer også meget gerne med alternativer, som du måske ikke havde opdaget på egen hånd. Det kan med andre ord godt betale sig at lede hos LampeExperten, når du er på udkig efter en ny lysekrone. Hos os går ekspertise, kvalitet og gode priser hånd i hånd, så du er sikker på at få et godt køb med hjem.

Vi er e-mærke certificeret!

Sammen med e-mærket sikrer vi dig…

  • En køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel

Løbende kontrol

Vores webshop bliver løbende kontrolleret af e-mærket. Det sikrer dig, at vi lever op til de krav certificeringen stiller.


Se vores certifikat – det er vi stolte af…!

emaerket.dk