• GRATIS RETUR V/OMBYTNING
  • FRI FRAGT OVER 400 DKK
  • PRISMATCH 
  • E-MÆRKET GODKENDT
Lampetyper

Skærme

Her ser du LampeExpertens store udvalg af forskellige skærme, der passer til lamper, du finder i vores sortiment. Herved har du mulighed for selv at designe dine lamper og skifte lampeskærme, når moden eller din smag skifter. Det giver en stor frihed både for indretningen, men også økonomisk, da du ikke behøver udskifte hele lampen, når du trænger til lidt nyt liv i rummet. Det er blandt andet dette, der lægges op til i Le Klints eftertragtede UnderCover serie. I denne populære lampeserie er det muligt at kombinere et utal af skærme med de klassiske pendler, bordlamper og gulvlamper.

 

Filter

1 til 15 ud af 15

1 til 15 ud af 15

Levering:

Da vi sælger så mange forskellige lamper hos LampeExperten, er det ikke altid, at der er plads til dem alle på lageret.
Derfor tager vi forbehold for ekstra leveringstid, såfremt varen skal bestilles hjem fra en leverandør.

For en mere præcis leveringstid, kontakt os på
mail@lampeexperten.dk
Eller tlf.: 75222597.

Med venlig hilsen,
Anni & Trine

Lampeskærme - Stilfulde mønstre og farver

Et af de vigtigste elementer i en lampe er dens lampeskærm. Den er altid iøjnefaldende, og derfor er det naturligvis vigtigt, at du finder de helt rette af slagsen. Og det er lige præcis, hvad du gør  her hos Lampeexperten. Vi har sat en ære i at udvælge et rigtig stort og eksklusivt sortiment af lækre skærme fra nogle flere af de førende forhandlere. Der findes lige så mange lampeskærme, som der findes indretninger, og derfor kan det være svært at beslutte sig for, hvilken der vil matche allermest optimalt. Vi øger chancerne herfor ved at have et bredt udvalg af skærme, så du har mange valgmuligheder. Fælles for de modeller, du finder her på siden, er dog, at de alle er af høj kvalitet, hvorfor du ikke behøver at bekymre dig om dette, når du er på udkig.

Skab liv med en ny skærm

Det kan ofte være en dyr fornøjelse at følge med på moden - og indretning er ikke nogen undtagelse. Det har vi dog her på LampeExperten fundet en smart løsning på - vi har nemlig håndplukket et lækkert udvalg af lampeskærme til vores lamper. Så i stedet for at udskifte hele lampen, når du bliver træt af udtrykket eller skifter indretningsstil, kan du blot udskifte din skærm istedet - og vupti har dit rum og din lampe fået helt nyt liv. En lampeskærm er også en god mulighed for ofte at kunne ændre lidt på indretningen fx i forbindelse med højtider, humør eller årstid.

Billige lampeskærme online af høj kvalitet

Det er altså vigtigt, at du finder en skærm, der passer til netop din indretning. Her på siden finder du masser af forskellige modeller i alt fra klassiske og tidløst designs til de nyere og innovative udgaver. Vi har både Le Klint lampeskærm, Lene Bjerre lampeskærm samt mange andre modeller fra nogle af de mest populære og eftertragtede brands. Uanset hvad er der altid noget for dig. Det giver ikke meget mening at have verdens flotteste lampe, hvis kvaliteten ikke er derefter. Men det behøver du ikke frygte, når du handler hos Lampeexperten. Her finder du kun lampeskærme i topkvalitet, og hvor materialerne er i orden. Det er din garanti for et godt produkt, Desuden bliver du aldrig snydt på prisen. Vi har altid nogle af markedets skarpeste priser – især når man sammenligner med udvalg og kvalitet. Kort sagt er der altså ikke nogen grund til ikke at købe din næste lampeskærm lige her!

Vi er e-mærke certificeret!

Sammen med e-mærket sikrer vi dig…

  • En køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel

Løbende kontrol

Vores webshop bliver løbende kontrolleret af e-mærket. Det sikrer dig, at vi lever op til de krav certificeringen stiller.


Se vores certifikat – det er vi stolte af…!

emaerket.dk