• GRATIS RETUR V/OMBYTNING
  • FRI FRAGT OVER 400 DKK
  • PRISMATCH 
  • E-MÆRKET GODKENDT
Lampetyper

Spejle med lys

Filter

1 til 3 ud af 3

1 til 3 ud af 3

Levering:

Da vi sælger så mange forskellige lamper hos LampeExperten, er det ikke altid, at der er plads til dem alle på lageret.
Derfor tager vi forbehold for ekstra leveringstid, såfremt varen skal bestilles hjem fra en leverandør.

For en mere præcis leveringstid, kontakt os på
mail@lampeexperten.dk
Eller tlf.: 75222597.

Med venlig hilsen,
Anni & Trine

Stort udvalg af spejle med lys 

Her kan du se vores udvalg af spejle. De er særligt udvalgt og passer utrolig godt ind til badeværelset eller sminkebordet, da der er indbygget lys i spejlene, som de fleste i hvert fald kender til er irriterende, hvis der ikke er ordentlig lys når der skal smukkeseres foran spejlet. Her hos LampeExperten har vi derfor taget et udvalg ind, hvor du får to i en. Det kunne jo nærmest ikke være bedre. Der er både spejle med touch, men også et udvalg der kan styres med en fjernbetjening. Vi har derfor forsøgt at matche de forskellige behov der bør være og samlet de forskellige modeller under denne kategori. 

Enkle og elegante designs

Vores udvalg af spejle er meget enkle og passer ind i de fleste hjem. De kan med fordel bruges i enhver indretning og placeres hvorend det ønskes, da de er meget neutrale uden de vilde farver. Du kan vælge alt fra et lille spejl til sminkebordet eller et større spejl der kan hænges på væggen på et badeværelse eller en væg, hvor det ønskes at kun stå og gøre sig klar.

Brugervenlig - Nemt at bruge

Du behøver ikke være nervøs for at bruge et spejl med lys. Det er nemt at bruge, da flere af modellerne blot er med touch. De mindste spejle kan justeres og tages med og er meget mobile, hvis du står og mangler et spejl at have med på farten, så er flere af vores udvalg nemme at tage med, da de kan stå for sig selv uden ophæng. Du kan også betjene flere spejle med en fjernbetjening, som blot gør det en del nemmere at skrue op og ned for hvor meget lys du ønsker.  

Køb dit spejl med lys i god kvalitet hos LampeExperten.

Vi har sat en ære i at tilbyde spejle i aller bedste kvalitet. Det koster ikke en formue og du har et spejl med lys i lang tid. Det synes vi helt klart er at foretrække når du står og skal købe nyt til dig selv. Så hvis du står og har nogle spørgsmål til et af vores spejle så skal du endelig bare kontakte os på telefon eller mail, så står vores dygtige personale klar til at kunne hjælpe dig.

Vi er e-mærke certificeret!

Sammen med e-mærket sikrer vi dig…

  • En køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel

Løbende kontrol

Vores webshop bliver løbende kontrolleret af e-mærket. Det sikrer dig, at vi lever op til de krav certificeringen stiller.


Se vores certifikat – det er vi stolte af…!

emaerket.dk