• GRATIS RETUR V/OMBYTNING
  • FRI FRAGT OVER 400 DKK
  • PRISMATCH 
  • E-MÆRKET GODKENDT
Lampetyper

Populære produkter

I denne kategori har vi samlet nogle af vores allermest populære og moderne lamper, så du kan samle inspiration og se, hvad der netop nu rører sig allermest, og som mange kunder køber. Hos LampeExperten har vi altid en finger på pulsen, hvad angår nye trends inden for lampedesign fra både danske og udenlandske producenter. Når vi håndplukker de nye, moderne lamper og populære produkter, gør vi det altid ud fra høje krav om god kvalitet og lækkert design til skarpe priser. Derfor er vi din garanti for et eksklusivt lampevalg.

Filter

1 til 24 ud af 42

  1. 1
  2. 2

1 til 24 ud af 42

  1. 1
  2. 2

Levering:

Da vi sælger så mange forskellige lamper hos LampeExperten, er det ikke altid, at der er plads til dem alle på lageret.
Derfor tager vi forbehold for ekstra leveringstid, såfremt varen skal bestilles hjem fra en leverandør.

For en mere præcis leveringstid, kontakt os på
mail@lampeexperten.dk
Eller tlf.: 75222597.

Med venlig hilsen,
Anni & Trine

Moderne lamper af høj kvalitet

Fælles for lamperne i denne kategori er, at de hører til blandt vores mest populære lamper, eller det man kan betegne som bestsellers. Det kan give dig et indtryk af, hvad der rører sig samt hvilke lamper andre kunder er mest interesserede i. Du behøver ikke at bekymre dig om kvaliteten - den har vi allerede taget højde for, da vi håndplukkede modellerne til vores sortiment. Vi stiller nemlig store krav til vores moderne lamper på vegne af vores kunder. Det betyder, at du trygt kan gå på jagt efter din nye lampe og være sikker på, at kvalitet, design og funktionalitet er i topklasse. Kan du ikke finde lige den lampe, du leder efter, er du altid velkommen til at kigge ind i vores fysiske butik og showroom eller kontakte os telefonisk eller pr. mail, hvor vores personale glædeligt vil være behjælpelige med at vejlede, rådgive og skaffe lige netop den lampe, du har forelsket dig i.

Populære produkter til hele huset

Her finder du alt lige fra bordlamper og gulvlamper til pendler og væglamper til både stue, køkken, børneværelse, badeværelse og kontor. Så uanset, hvad du er på udkig efter, vil du kunne finde et match i denne kategori af moderne lamper. Det betyder, at du let kan klæde hele huset på rent belysningsmæssigt med lækre lamper fra denne kategori. Du finder både modeller fra de klassiske brands som Le Klint, Verner Panton, Louis Poulsen m.fl., men også de mere up-coming og trendsættende brands som Dyberg-Larsen og italienske Fabbian. Vi forsøger hele tiden at udvide denne kategori i takt med, at der dukker nye, spændende lamper op på markedet eller lamper, som pludselig vækker stor begejstring hos vores kunder, så det er helt bestemt en kategori, der er værd at holde øje med.

Moderne lamper på tilbud

Som det gælder for alle lamper her på LampeExperten.dk, forsøger vi at holde priserne nede, da vi arbejder ud fra filosofien om, at lækkert lampedesign og høj kvalitet ikke skal koste en bondegård. Derfor kan vi også tilbyde skarpe priser på disse moderne lamper. Hver måned sænker vi yderligere prisen og giver dig formidable tilbud på nogle af vores mest populære lamper, så du kan få fingrene i dem til ekstra lave priser. Du finder vores moderne lamper på tilbud i vores "Outlet" kategori, men det gælder om at være hurtig, da tilbuddene kun gælder for en måned ad gangen.

Vi er e-mærke certificeret!

Sammen med e-mærket sikrer vi dig…

  • En køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel

Løbende kontrol

Vores webshop bliver løbende kontrolleret af e-mærket. Det sikrer dig, at vi lever op til de krav certificeringen stiller.


Se vores certifikat – det er vi stolte af…!

emaerket.dk