LC Shutters - Louis Poulsen

SKU
5703411212172a

Louise Campbell (1970) Industriel designer fra Danmarks Designskole (1995). Rangerer i toppen af danske designere i dag. Internationale udstillinger i både Italien, Japan og England. Modtaget en række priser bl.a. Finn Juhl Arkitekturprisen, den Danske Kunstfonds treårige arbejdslegat og endelig den prestigefyldte tyske designpris IF design Award Guld for lampen Campbell.

 

Louise Campbell har med LC Shutters pendel tilstræbt at skabe en både komfortabel og atmosfæreskabende belysning i såvel private som offentlige sfærer. Udgangspunktet er en flad aluminiumsplade, der bearbejdes til den klokkeformede skærm. Skærmens mønster standses og præges til to vekselvirkende lag, mellem hvilke lyset slippes ud i et millimeter nøjagtigt mønster. Den 3 mm tykke skærm giver en meget robust lampe, hvilket gør den velegnet lige fra børneværelser til direktionsgange. Det blødgjorte lys giver en behagelig atmosfære i rummet. LC Shutters er smuk i både tændt og slukket tilstand.

 

Design: Louise Campbell.
Materiale: Skærm: Optrykt aluminium, standset og præget.
Dimension: Diameter 440mm, højde 301mm
Ophæng: Pulverlakeret trykstøbt aluminium.
Lyskilden er omgivet af en opaliseret diffuser, der sikrer, at armaturet er 100% blændfrit.
Ledningslængde: 3m
Vægt: Maks. 3 kg
Lyskilde: Maks. 70W E27

Fra 5.150,00 DKK
Levering 1-4 dage - gratis fragt over 400 DKK
Gratis retur v. ombytning

Louise Campbell har designet mange forskellige lamper for Louis Poulsen, og vi har derfor naturligvis også et stort udvalg af hendes designs her på siden. Louise Campbell er uddannet på Danmarks designskole i 1995 med fokus på industrielt design. Hun er anerkendt verden over for sin store talent, og sit eksperimenterende arbejde, hvor hun aldrig er bange for at gøre brug af kontroversielle materialer eller produktionsprocessor. Dog er alle Louise Campbells designs også kendetegnet ved en legende fornemmelse, der kommer til udtryk i det klassiske skandinaviske design og de illustrerende linjer og kontraster i lamperne. Modellerne er som små kunstværker i sig selv. LC-shutters pendel er essensen af Louise Campbells designs.

 

Lampen fungerer som en helt utrolig komfortabel lyskilde, uanset hvor i boligindretningen lampen placeres. Selve lyskilden er omgivet af diffuser, der sikre et 100 % blændfrit og behageligt lys. Specielt for LC-shutters pendel er dens form og udseende. Udgangspunktet for designet er en flad aluminiumsplade, der bearbejdes til det endelige klokkeformede design. Dertil præges skærmen med mønstre, der giver lampen et helt unikt udseende. Skærmen måler 3 cm. I tykkelse, og lampen er i sin helhed derfor meget robust!

Specifikationer
Leveringstid 1-4 dage
Diameter 44 cm
Produkttype Pendel