234 Sax Væglampe 6-21 Skærm - Le Klint

SKU
933217a
Fra 4.195,00 DKK Normalpris 5.495,00 DKK
Levering 1-3 dage - gratis fragt over 400 DKK
Gratis retur v. ombytning
Vi anbefaler følgende tilbehør til produktet

Her fås den populære Le Klint 234 (tidl. 332) opadvendte saxlampe af Erik Hansen.

Skærm: 6-21
Materiale: BØG og LYS EG
Fås også i en nedadvendt udgave (se model 334)

Erik Hansen er designeren bag denne 234 opadvendte saxlampe fra 1952. Han har flere gange lavet designs for Le Klint med stor succes, og denne er bestemt ingen undtagelse. Det enkle design og de naturlige materialer har han formået at forene med den klassiske, plisserede skærm, så det tilsammen udgør et diskret og unikt look, der passer i mange forskellige hjem.

Den er ideel i både stuen, gangen eller værelset som hyggebelysning eller læselampe. Især det smart udtræk gør lampen perfekt til læsehjørnet. I hverdagen kan 234 Sax væglampen hænge som generel hyggebelysning i stuen. Når du finder bogen frem, kan du trække lampen tættere på dig, så du får det helt rigtige lys og dermed skåner dine øjne for unødvendige anstrengelser.Især det smart udtræk gør lampen perfekt til læsehjørnet. I hverdagen kan 332 Sax væglampen hænge som generel hyggebelysning i stuen. Når du finder bogen frem, kan du trække lampen tættere på dig, så du får det helt rigtige lys og dermed skåner dine øjne for unødvendige anstrengelser. 

Lampen fremstilles i to forskellige træsorter: bøg og lys eg, så det er muligt at finde netop den, der matcher din indretning og stil bedst eller kombinere de forskellige typer til et anderledes udtryk. Den fås også i en nedadvendt model, som kaldes 234.

Det kendetegner en 234 væglampe fra Le Klint:

• Opadvendt 
• Designer: Erik Hansen 
• To udgaver: lys eg og bøg 
• Klassisk, plisseret skærm 
• Unikt look 
• Naturlige materialer 
• Ideel som læselampe

 

Specifikationer
Leveringstid 1-3 dage
Produkttype Væglampe