Anu Moser

Velkommen til Anu Mosers side. Her har vi samlet de smukke lamper, som den svenske keramiker har designet. Hun har gennem sit liv udstillet sin keramikkunst i hele verden og deriblandt flere gange i Japan. Moser er født i 1945 og har med sin alder og erfaring prøvet lidt af hvert og ved, hvordan smukt design ser ud.

 

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Anu Moser lampen - Design med integritet

Designeren Anu Moser  har blandt andet skabt en enestående og betagende pendel, som enhver nyder af designerlamper ikke bør snyde sig selv for at opleve. Moser-pendlen har et unikt, dråbeformet design og fængsler virkelig naturlig æstetik. Et godt billede på Anu Moser som designer. Pendlen skal vise hvordan glas ser ud, når det formes og kommer ud af ilden.  

Historie

Den svenske designer Anu Moser fra 1945 har en uddannelse som keramiker og hun er meget anerkendt for sit fag og for sine evner som produktinnovator, da hun er god til at skabe spændende nyheder, der fænger øjet.  Hun har specialiseret sig i keramik og restaurering heraf - og hun underviser også i dette emne. Designeren arbejder og bor til daglig uden for Gøteborg på den lille svenske ø Donsö, hvor naturens elementer som himmel og hav bliver det naturlige omdrejningspunkt for hendes hverdag og dermed er til stor inspiration for hele hendes designproces. Hun har præsenteret sine værker på mange udstillinger over hele verden og flere af gangene i Japan, hvor de også er begejstrede for hendes evner inden for keramik, kunst og design i lækker kombination.

Anu Moser Lampe - kombination af kunst og design

Anu Mose blander innovative anvendelsesmuligheder med æstetiske udformninger som harmoni, bløde silhuetter og enkelthed. Det går igen i de fleste af hendes designs. Inden for de seneste par år har hun med stor succes kombineret sine evner inden for kunst og design med belysning og det er der blandet andet kommet den smukke Anu Mose pendel ud af. Hos Lampeexperten er vi glade for at kunne præsentere jer for denne svenske kunster med de æstetiske evner, der giver os lækre nordiske designerlamper, som passer ind i de fleste skandinaviske hjem. Velkommen indenfor.