• GRATIS RETUR V/OMBYTNING
  • FRI FRAGT OVER 400 DKK
  • PRISMATCH 
  • E-MÆRKET GODKENDT
Louis Poulsen

Arne Jacobsen

Arne Jacobsen behøver vel dårligt nærmere introduktion. Han er én af Danmarks – hvis ikke verdens – meste kendte og anerkendte designere, arkitekter og multitalenter. Det er nærmest umuligt at sætte ord på, hvad han har betydet for design og arkitektur, og hans arbejde bærer stadig masser af respekt selv over 40 år efter hans død. En bedrift, ganske få kan prale af. Arne Jacobsen er en legende, og det er naturligvis ingen tilfældighed. Han har gennem årene skabt adskillige designperler. Alle tidløse designs, som stadig er meget populære den dag i dag. Få mennesker har været i stand til at fange designs og udtryk, der har faldet i så mange generationers smag.

 

Filter

1 til 8 ud af 8

1 til 8 ud af 8

Levering:

Da vi sælger så mange forskellige lamper hos LampeExperten, er det ikke altid, at der er plads til dem alle på lageret.
Derfor tager vi forbehold for ekstra leveringstid, såfremt varen skal bestilles hjem fra en leverandør.

For en mere præcis leveringstid, kontakt os på
mail@lampeexperten.dk
Eller tlf.: 75222597.

Med venlig hilsen,
Anni & Trine

Arne Jacobsen lamper - Unikt dansk lampedesign

Arne Jacobsen er en mange af ufatteligt mange talenter. Gennem sin lange karriere designede han et væld af forskellige ting og ofte med stor succes. Som arkitekt var han blandt andet manden bag adskillige projekter i Danmark, Tyskland og England. Han designede eksempelvis Nationalbanken i København (1971), SAS Royal Hotel & Terminal, København (1960) og St. Catherine’s College i Oxford (1963) for blot at nævne nogle få. Udover arkitekturen prøvede Jacobsen også kræfter med en lang række andre designopgaver. Han stod blandt andet bag lysarmaturer, møbler, bestik, dørhåndtag og tapetmønstre. Og hvem husker ikke de ikoniske stole Ægget og Svanen? Og naturligvis alle de smukke lamper, du finder her på siden!

Ydmyge kår

Selvom Arne Jacobsen endte som næsten et større ikon end de værker, han skabte, startede det ikke videre glamourøst for den kreative københavner. Efter sin eksamen blev han ansat på Stadsarkitektens kontor i København, men blot to år senere blev han selvstændig. Og siden da har han gjort verden smukkere med sine utallige kreationer. Udover selve værkerne har Jacobsen også en række andre fine meritter. Han var for eksempel professor ved Kunstakademiets Arkitektskole i 11 år, og så modtog han et hav af priser for sit arbejde.

Arne Jacobsen lamper - stort udvalg

Her på siden finder du nogle af hans allerfineste lampedesigns. Og der er masser at vælge mellem. Han var en produktiv mand, så udvalget er stort og bredt. Hvis du udforsker vores sortiment, vil du finde hans AJ bordlamper, AJ gulvlamper, AJ væglamper og meget mere. Uanset hvad du mangler, har vi og Arne Jacobsen noget for dig. Du finder også nogle af de mest berømte lampedesigns. Blandt andet de ikoniske AJ Royal og AJ Eklipta. To lamper, der skulle gå hen og inspirere mange senere designs, og som stadig emmer af skønhed den dag i dag.

Vi er e-mærke certificeret!

Sammen med e-mærket sikrer vi dig…

  • En køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel

Løbende kontrol

Vores webshop bliver løbende kontrolleret af e-mærket. Det sikrer dig, at vi lever op til de krav certificeringen stiller.


Se vores certifikat – det er vi stolte af…!

emaerket.dk