• GRATIS RETUR V/OMBYTNING
  • FRI FRAGT OVER 400 DKK
  • PRISMATCH 
  • E-MÆRKET GODKENDT
Louis Poulsen

Louis Poulsen bordlamper

Her finder du LampeExpertens udsøgte udvalg af Louis Poulsen bordlamper, der hører til blandt de klassiske og tidløse lamper, som altid vil have en særlig plads i både den danske såvel som den udenlandske designerverden. Det er dansk lampedesign, når det når sit aller-ypperste kombineret med eksklusive materialer, stor funktionalitet og godt håndværk. Der er ingen tvivl om, at disse lamper hører til inden for eliten af sin klasse, og derfor er det også med stor stolthed, at vi kan præsentere dem i vores sortiment til en skarp pris.

 

Filter

1 til 24 ud af 25

  1. 1
  2. 2

1 til 24 ud af 25

  1. 1
  2. 2

Levering:

Da vi sælger så mange forskellige lamper hos LampeExperten, er det ikke altid, at der er plads til dem alle på lageret.
Derfor tager vi forbehold for ekstra leveringstid, såfremt varen skal bestilles hjem fra en leverandør.

For en mere præcis leveringstid, kontakt os på
mail@lampeexperten.dk
Eller tlf.: 75222597.

Med venlig hilsen,
Anni & Trine

LP Bordlamper - mere end bare lamper

I denne kategori finder du cremen af dansk design, og her er tale om meget mere end bare belysning. De lamper, du finder i denne kategori, er det storartede resultat, der fremkommer, når design, kvalitet og funktionalitet går op i en højere enhed. Dette er også grunden til, at Louis Poulsen bordlamper er eftertragtede - ikke bare i Danmark, men også på det internationale marked.

LP bordlamper - tidsløse og klassiske

Det tidløse og klassiske design gør lamperne ideelle til stort set alle stilarter og rum. Man finder sjældent en smag eller indretning, hvor disse lamper ikke passe ind, og filosofien om et minimalistisk, men eksklusivt design præger hvert eneste eksemplar. De er diskrete uden at være usynlige, og fanger de opmærksomheden, er det svært at fjerne blikket fra de lækre, designmæssige detaljer. Samtidig er funktionaliteten i top, så du får gavn af lyset - hvad enten du ønsker dæmpet stemningbelysning eller mere skarpt arbejds- eller læselys.

Louis Poulsen bordlamper til gode priser

Hos LampeExperten er vores filosofi, at lækkert design og god kvalitet ikke altid behøver at koste en formue, og selvom LP bordlamper ligger i den dyre ende af skalaen, har vi alligevel forsøgt at holde priserne på et fornuftigt og konkurrencedygtigt niveau. På den måde kan du få fingrene i de eftertragtede lamper til en mere fordelagtig pris. Samtidig skal det også tilføjes, at disse lamper sjældent går af mode ligesom den høje kvalitet sikrer, at de kan holde i årtier uden, at udskiftning er nødvendigt. Det betyder, at du for pengene ikke bare køber et lækkert, tidløst design, men også en lang levetid, der vil kunne vare generationer. Indimellem vil du også kunne finde dem yderligere nedsat eller på tilbud under vores "Outlet" kategori. Men det gælder om at slå hurtigt til, da tilbuddene kun gælder en måned ad gangen.

Vi er e-mærke certificeret!

Sammen med e-mærket sikrer vi dig…

  • En køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel

Løbende kontrol

Vores webshop bliver løbende kontrolleret af e-mærket. Det sikrer dig, at vi lever op til de krav certificeringen stiller.


Se vores certifikat – det er vi stolte af…!

emaerket.dk