• GRATIS RETUR V/OMBYTNING
  • FRI FRAGT OVER 400 DKK
  • PRISMATCH 
  • E-MÆRKET GODKENDT
Louis Poulsen

Louise Campbell

Velkommen til Louis Poulsens side med Louise Campbell-lamper. Her finder du et stort udvalg af nogle af de fineste kreationer, som den danske designer har skabt. Hun har designet flere lamper for Louis Poulsen, og alle bærer flere klassiske Louise Campbell-kendetegn. Her på siden finder du fx hendes prisvindende Campbell-pendel samt Snow-gulvlampen, Collage-pendlen og LC Shutter-pendlen. Alle produkter, som virkelig indfanger hendes legende og eksperimenterende stil. Og som selvfølgelig lever op til vores høje krav om skønt design og god kvalitet. For det er med Louise Campbell-lamper, som det er med alle produkter her på sitet: kvaliteten er i orden, og man skal som kunde trygt kunne stole på, at man får et ordentligt produkt.

 

Filter

1 til 2 ud af 2

1 til 2 ud af 2

Levering:

Da vi sælger så mange forskellige lamper hos LampeExperten, er det ikke altid, at der er plads til dem alle på lageret.
Derfor tager vi forbehold for ekstra leveringstid, såfremt varen skal bestilles hjem fra en leverandør.

For en mere præcis leveringstid, kontakt os på
mail@lampeexperten.dk
Eller tlf.: 75222597.

Med venlig hilsen,
Anni & Trine

Louise Campbell lamper 

Campbell er født i 1970 i København, men som hendes efternavn antyder, er hun ikke kun af dansk oprindelse. Mens faren er dansk, er moren engelsk. Det betyder, at hun er opvokset i begge lande. Derudover er hun udlært både i Danmark og i England. Hun blev færdig på London College of Furniture i 1992, hvorefter hun flyttede tilbage til Danmark og startede på industriel design ved Danmarks Designskole. Hun sluttede sine studier i 1995, og allerede året efter startede hun sit eget designstudie. Den specielle opvækst har givetvis været med til at give Louise Campbell en enestående skandinavisk og britisk ballast, som giver hende en fordel i forhold til så mange andre designere. Hun har i hvert fald vist, at hun kan skabe nogle kreationer, som ingen anden kan.  

Et godt hjerte

Udover at drive sit designstudie deltager Louise Campbell også i andre aktiviteter. Hun er eksempelvis involveret i projektet ”Walk the Plank”, som er en sammenslutning af møbedesignere og –snedkere, som arbejder sammen for at skabe bedre rammer for designmiljøet i Danmark.

Louise Campbell lamper - design med et feminint touch

De smukke Louise Campbell lamper skiller sig ud ved at have et meget feminint touch med flotte finurlige udskæringer, så lamperne nærmest er små kunstværker i sig selv. Hendes lamper kommer i et væld af spændende farver og hendes lamper fortolker lys på nye spændende måder. Louise Campbells lamper har en meget feminin formgivining, hvor lamperne er smukke både når de er tændte og når de er slukkede. Hendes lamper har ofte forskellige lag, som fanger lyset på en helt speciel måde og slipper det blødgjorte lys ud med milimeters nøjagtighed. 

Vi er e-mærke certificeret!

Sammen med e-mærket sikrer vi dig…

  • En køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel

Løbende kontrol

Vores webshop bliver løbende kontrolleret af e-mærket. Det sikrer dig, at vi lever op til de krav certificeringen stiller.


Se vores certifikat – det er vi stolte af…!

emaerket.dk