Ross Lovegrove

Velkommen til Louis Poulsen side dedikeret til designeren Ross Lovegrove! Her har vi samlet de kreationer, som den britiske designer har skabt for Louis Poulsen. Produkter, som på mange måder lever op til det, man forventer af siden. For det første er de selvfølgelig noget nær designmesterværker og i sig selv helt unikke kreationer. For det andet er kvalitet som altid helt i top, og som kunde kan du trygt stole på, at du får et godt produkt.

 

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Ross Lovegrove lamper - prisvindende design

Hvis der er nogen, der ved, hvad godt design er, så er det Ross Lovegrove. Han har i sin karriere modtaget en del priser, og mest bemærkelsesværdig er nok World Technology Award af Time Magazine og CNN samt Red Dot Design Award. Begge i 2005. Senest i 2010 modtog han igen RedDot prisen som Best of the Best.

Veluddannet som få

Der er ikke noget at sige til, at Ross Lovegrove har succes, når man ser på, hvor han kommer fra. Ross er født i 1958 i Cardiff, Wales. Han er blandt andet uddannet Master i Design fra Royal College of Art i London og BA med udmærkelse i Industriel Design ved Manchester Polytechnic Industrial Design. Fine titler, som bærer vidne om en talentfuld og dygtig designer. For Louis Poulsen har Lovegrove skabt loftslampen/pendlen Aeros. Denne smukke skabning fås både i sort og hvid. Den har et helt enestående design, og med den får du for alvor en lampe, der kan give nyt liv til enhver indretning.

Som vinder af et stort antal af internationale priser er hans arbejde blevet publiceret kraftigt og udstillet international på steder som Pompidou Centre Paris,  Museum of Modern Art i New York, Axis Centre Japan, the Guggenheim Museum NY, and the Design Museum, London. Hans designs vises på permanente kollektioner på forskellige designmuseumer i verden inklusiv Museum of Modern Art in New York (MOMA), Design Museum i London og Vitra Design Museum Weil Am Rhein, Basel, CH.

Ross Lovegrove lamper inspireret af naturen

Ross Lovegrove lamper henter inspiration i logikken og det smukke i naturen og hele designprocessen er en treenighed af teknologi, materialevidenskab og intelligent organisk form. Det skaber noget som mange ledere ser som den nye æstetiske udtryksform for det 21ende århundrede. Han designs er altid forankrede med en dyb menneskelig og ressourcefuld tilgang til produktet, som afspejler en optimisme og innovativ vitalitet i hver eneste ting har rører ved, om det så er kameraer, biler, tog eller arkitektur.

Shop Ross Lovegrove lamper online

Køb den eftertragtede Ross Lovegrove lampe online hos Lampeexperten. Hvis du har spørgsmål står vi altid klar til at hjælpe dig.