• GRATIS RETUR V/OMBYTNING
  • FRI FRAGT OVER 400 DKK
  • PRISMATCH 
  • E-MÆRKET GODKENDT
Louis Poulsen

Shoishi Uchiyama

Velkommen til Louis Poulsen side med lamper fra Shoishi Uchiyama. Uchiyama er en japansk designer med masser af erfaring. Han blev således født i 1947 og uddannet som designer ved YMCA instituttet i Tokyo i 1972. Det er altså en designer med mere end 40 års erfaring, og netop den ballast er altid garanti for et gennemarbejdet produkt.

Shoishi Uchiyama lamper - Japansk innovation

Shoishi Uchiyama arbejdede de første par år af sin karriere for japanske Yamagiwa Corporation, men allerede i 1977 grundlagde han sin egen tegnestue. Den har han drevet lige siden, og via sine kreative evner og veludviklede sans for gode designs og lækker kvalitet.

 

Filter

1 til 3 ud af 3

1 til 3 ud af 3

Levering:

Da vi sælger så mange forskellige lamper hos LampeExperten, er det ikke altid, at der er plads til dem alle på lageret.
Derfor tager vi forbehold for ekstra leveringstid, såfremt varen skal bestilles hjem fra en leverandør.

For en mere præcis leveringstid, kontakt os på
mail@lampeexperten.dk
Eller tlf.: 75222597.

Med venlig hilsen,
Anni & Trine

Høje standarder

Hos Louis Poulsen sætter vi en ære i at tilbyde vores kunder de bedste designerlamper. Det betyder selvfølgelig først og fremmest, at vi samarbejder med de bedste designere, som kan skabe enestående værker. Derfor finder du altid kreationer, som du ikke finder andre steder, og du er helt sikker på at få noget unikt. Netop det er Shoishi Uchiyama dygtig til at skabe. Det unikke. Hans designs er altid originale og nyskabende. Men både han og vi stiller også høje krav til kvalitet. Der skal bruges de bedste materialer, og produkterne skal formes på en måde, så du som kunde trygt kan stole på, at det holder. Det er din garanti for rigtigt håndværk.

Shoishi Uchiyama lamper - den illusoriske lampe

For Louis Poulsen har Shoishi Uchiyama skabt Enigma-serien. Det er en serie af pendlen, hvor flere af modellerne har vundet prestigefyldte designpriser rundt om i verden. I sandhed et vidnesbyrd om Shoishi Uchiyama store evner. Her på siden finder du Enigma 425, Enigma 545 og Enigma 825. Serien er skabt ud fra målet om at lave illusionen om 'lysvinger', der nærmest svæver i luften. Lampen er et klasseeksempel på et produkt, der forener designerens japanske kultur og Louis Poulsens filosofi  om blændfrit og komfortabelt lys.

Shop Shoishi Uchiyama lamper online

Find din nye lampe i vores online univers af lamper. Vi har et bredt udvalg af designerlamper i en høj kvalitet. Vores produkter har forskellige funktioner alt efter dit behov for lys og stemning i rummet. Du finder produkter til hvert eneste rum og behov i din bolig, hvad enten det er gangen, entréen, stuen, køkkenet, badeværelset, gæsteværelset, kontoret, børneværelset eller soveværelset. Vi har lækre lyskilder der givet et skarpt og godt arbejdslys og vi har mere dæmpede varianter, der sørger for den rette steming. Shop din favorit online i vores sortiment.

Vi er e-mærke certificeret!

Sammen med e-mærket sikrer vi dig…

  • En køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel

Løbende kontrol

Vores webshop bliver løbende kontrolleret af e-mærket. Det sikrer dig, at vi lever op til de krav certificeringen stiller.


Se vores certifikat – det er vi stolte af…!

emaerket.dk