• GRATIS RETUR V/OMBYTNING
  • FRI FRAGT OVER 400 DKK
  • PRISMATCH 
  • E-MÆRKET GODKENDT
Louis Poulsen

Vilhelm Wohlert

Måske har du hørt om Vilhelm Wohlert, måske har du ikke. Men du har med garanti hørt om hans værker. Han er for eksempel manden bag både kunstmuseet Louisiana i Nordsjælland og Musikhistorisk Museum i København. Det er altså en mand, der for alvor har bevist sig værd som designer og skaber. Her på siden finder du vores bedste bud på lækre lamper fra den dygtige og anerkendte kunstner. Vi er glade for at kunne præsentere dig for så anerkendt en designer.

 

Filter

1 til 2 ud af 2

1 til 2 ud af 2

Levering:

Da vi sælger så mange forskellige lamper hos LampeExperten, er det ikke altid, at der er plads til dem alle på lageret.
Derfor tager vi forbehold for ekstra leveringstid, såfremt varen skal bestilles hjem fra en leverandør.

For en mere præcis leveringstid, kontakt os på
mail@lampeexperten.dk
Eller tlf.: 75222597.

Med venlig hilsen,
Anni & Trine

Vilhelm Wohlert lamper - Kunsterisk design

Derudover var han professor på Det Kongelige Danske Kunstakademi i næsten 20 år, hvor han gavmildt delte ud af sin enorme viden og dygtighed. Af samme grund fik han i 2001 betegnelsen æresmedlem på samme sted for sit trofaste og kompetente virke på en af landets fineste kunstuddannelser. I 1974 blev han endda tildelt ordnen Ridder af Dannebrog.

Wohlert-lampen

Der er altså ingen tvivl om, at Vilhelm Wohlert var en arkitekt og designer af format. En mand, som både kunne lære fra sig, men også selv skabe skønhed. Og netop den sidste evne viste han, da han skabte Wohlert-pendlen for Louis Poulsen. Lampen har tidligere heddet Satellit på det danske marked, men hedder nu Wohlert efter kunstneren. Med den skabte han en æstetisk smuk pendel, som har et kugleformet og stilrent udtryk, som passer til mange sammenhænge. Et værk i en tidløs stil, og som har været på markedet siden 1959.

Museer og kongelige slotte

Efter endt uddannelse fra Kunstakademiets Arkitektskole i 1944 var han ansat forskellige steder inden han åbnede egen tegnestue i 1949. Det var herfra at kunstmuseet Louisiana blev tegnet. Derudover har han designet forskellige boligbebyggelser, Stengård Kirke, Teknologisk Institut i Høje Taastrup, Frederik IX's Kapel ved Roskilde Domkirke samt restauration af flere kirker. Derudover arbejdede han også med andre museumsbygninger og kirker og flere kongelige slotte og i mindre omfang også møbler. Louisiana blev hans livsprojekt, som kom til at vare 33 år, inden sidste udvidelse stod færdig.

Wohlert lampen hos Lampeexperten

Hos Lampeexperten finder du udvalget af spændende, klassiske, tidsløse og moderne lamper som passer ind i enhver boligindretning. Vi har noget for enhver smag – dog er der altid fokus på lækker kvalitet og smagfuld design. Satelit pendlen er ingen undtagelse. Den runde organiske form skaber et lækkert lys, som er meget anvendeligt over borde og sofagrupper. Find din favorit i vores store udvalg.

 

Vi er e-mærke certificeret!

Sammen med e-mærket sikrer vi dig…

  • En køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel

Løbende kontrol

Vores webshop bliver løbende kontrolleret af e-mærket. Det sikrer dig, at vi lever op til de krav certificeringen stiller.


Se vores certifikat – det er vi stolte af…!

emaerket.dk