Om os

Opstart og ejerskab

Lampeexperten.dk ejes og drives af El-gården Varde. El-gården Varde er et firma som blev etableret tilbage i 1972 af en række el-installatører fra lokalområdet, hvor det siden fungerede som centralt indkøb samt showroom. I dag ejes El-gården af Anni Thomsen og hendes datter Trine.

Lampeexperten.dk startede tilbage i 2008 og har derfor været med som forhandler på nettet i lang tid. Dette har givet os en utrolig god erfaring med blandt andet forsendelser og spørgsmål. Vi elsker vores kunders spørgsmål, og vi bliver kun klogere hver gang. Har du et spørgsmål omkring en lampe, som vi ikke lige ved, undersøger vi det gerne og finder et svar.

Fysisk butik

Det at lampeexperten.dk er drevet af El-gården Varde, som er en fysisk butik, giver os flere fordele. Hvis du har problemer med at samle eller installere en lampe, kan vi blandt andet ofte finde varen i vores butik, og guide dig igennem dette.

På lampeexperten.dk har vi et stort udvalg af lamper fra vores mange leverandører. Vi er godkendt Louis Poulsen forhandler, og har derudover lamper fra Le Klint, Frandsen, Lightpoint, Lightyears, Lampefeber og mange mange flere. Du er også altid velkommen til at tage et smut forbi butikken, hvor man kan både se og røre ved varerne.

Landsdækkende bytteservice

Som medlem af den landsdækkende kæde El-salg tilbyder vi naturligvis også landsdækkende bytteservice og gavekortordning. De vil sige, at selvom du måske har købt en vare lokalt i Varde, kan den sagtens byttes hos de andre butikken i kæden rundt om i landet.

Kontakt

Lampeexperten.dk
El-gården Varde A/S
6800 Varde
Lampeexperten.dk
Tlf.: 75222597

Hvis du har brug for personlig rådgivning, så kan du også booke et møde med en af vores eksperter her.