Le Klint lamper
Le Klint hele Danmarks ynglings når der skal vælges klassiske designerlamper til hjemmet. Den danske lampeproducent er desuden kongelig hofleverandør, hvilket understreger Le Klints betydningsfulde rolle for Dansk design igennem en lang årrække.

 

Studio Italia lamper
Den italienske lampeproducent er kendt for sine vovede og innovative former. Dette kommer især til udtryk i lampernes karakteristiske og farverige designs.

 

Belid lamper
Den svenske lampeproducent har igennem en lang årrække leveret designmæssige lækrerier til deres mange fans i store dele er Verden. Belid er kendt for funktionelle lamper med fokus på rolige og stilrene linjer.

 

DARØ lamper
Den Danske lampeproducent DARØ er altid garant for en unik kombination af gardint dansk design med et international touch. Producenten har igennem en årrække leveret smukke lampedesigns til hele Europa.

 

Lumini lamper
Lumini designs er udfordrende og spændende. Det er den meste kendte lampeproducent i Sydamerika og er især kendt for de nymoderne lampe klassiskere, som pendlerne Bossa og Bossinha.

 

Fabbian lamper
Minimalistisk, stilrene linjer og funktionalistisk design kendertegner det italienske mærke Fabbian. Med deres store succes de seneste år, har lampeproducenten for alvor sat sit præg på hvordan den moderne boligindretning skal se ud.

 

Frandsen lamper
Den danskelampeproducent har eksisterede siden 1968 og har i ligeså lang tid designet fantatiske lamper til alle formål. Frandsen er lige skævt design, nytænkning og gennemtænkte funktionaliteter

 

FLOS lamper
Hvis kun det bedste er godt nok til at stå i dit hjem, er FLOS uden tvivl det rette lampemærke at vælge. FLOS lampesortiment er designet af nogle af de største designer i verden, som eksempelvis Philippe Starck.

 

Verner Panton lamper
Verner Panton er måske verdens mest kendte designerlampe brand. Brandets idenditet går helt tilbage til 1970'erne hvor et væld af de innovative lamper blev skabt af selveste Verner Panton ham selv.

 

Designerlamper
Du finder Danmarks bedste og mest spændende udvalg af originale designerlamper online hos LampeExperten. Vi har over 40 års erfaring i salg og rådgivning inden for belysning.

 

Bordlamper
LampeExperten har et af Danmarks største og mest populære udvalg af designer bordlamper. Vi opdatere løbende vores sortiment så du kan vide dig sikker på altid at blive præsenteret for en unik kombination af de nyeste designs og alle klasiskerne.

 

Gulvlamper
LampeExperten har over 50 designer gulvlamper at vælge imellem. Dette gør det muligt for dig at finde den gulvlampe der matcher din stil og indretning.

 

Ball lampe
Den er farverig, sjov og spændende den lille ball pendel fra Frandsen. Den populære Ball lampe fås i hele 17 farver både i et mat og blankt finish.

 

Bossa lampe
Det er den Brassilienske lampeproducent Lumini der står bag den prisvindende Bossa lampe. Pendlen er ideel som spisebordslampe, over stuebordet eller som køkkenlampe.

 

Bossinha lampe
Denne designerlamper ved navn Bossinha fra Lumini er indbegrebet af funktionel design med international appeal. Bossinha har da også vundet en række designpriser verden over.

 

Le Klint 368 gulvlampe
368 gulvlampen er Le Klints største klassisker til dato. Standerlampen er synonym med orginalt dansk design. Vi forhandler alle Le Klints lamper online hos LampeExperten.

 

Discoco lampe
Marset Barcelona er lampeproducenten bag den moderne og ekstremt populære Discoco pendel. Lampen er blandt andet blevet anvendt i tv-serien "Lykke" over den målrettet karriere kvindes køkkenbord.

 

Ice Cube lampe
Den ideele væglampe til køkkenet fra den italienske lampeproducent Fabbian. Ice Cube Classic væglampen er indbegrebet af nutidig minimalistisk design.