Panthella Mini Bordlampe Hvid Opal - Louis Poulsen

SKU
5703411750728
3.750,00 DKK
Levering 1-4 dage - gratis fragt over 400 DKK
Gratis retur v. ombytning

Den verdenskendte og ikoniske Panthella lampe lanceres nu i en smart miniudgave. Helt i Verner Panthons ånd leveres Panthella MINI med metalskærme i et hav af spændende og flotte farver. Panthella MINI passer derfor ind i både klassisk og moderne boligindretning.

Hvor den oprindelige bordlampe har en diameter på 400mm, kommer miniudgaven Panthella MINI med en diameter på 250 mm. Denne miniudgave er længe efterspurgt. Størrelsen gør den nem at placere i hjemmet. Selv på mindre borde, hylder, vindueskarme, sengeborde og andre flader vil Panthella MINI pryde hjemmet.

Siden 1971, hvor Panthella lampen blev udviklet i samarbejde med Louis Poulsen, har lampen fået status som designikon med kant. Det er derfor oplagt at tilføje endnu en variant til Panthella-familien. Panthella MINI vil uden tvivl blive lige så populær, som de andre modeller i serien.

Verdenspremiere på oprindelig idé

Panthella MINI er intet mindre end en verdenspremiere baseret på Verner Panthons oprindelige idé, om at lancere lampen med metalskærme. I 1970erne var det ikke teknologisk muligt, hvorfor den blev produceret i opal akryl. Ud fra de originale tegninger, har Louis Poulsen nu virkeliggjort Vernes Panthons oprindelige design. En ny designklassiker er hermed skabt.

En verden af farver og lys fra Verner Panton

Panthella MINI er ligesom sin storebror designet så lyset rettes nedad, hvorfra det rammer trompetfoden og reflekteres ud i rummet. Idéen var at skabe en lampe, hvor både skærm og fod fungerede som lysreflektor. Dette giver en helt unik belysning. En original idé, der er så kendetegnende for netop Verner Panthon. Gennem hele sin designkarriere var der stor fokus på arbejdet med lyset som et bærende element.

Miniudgaven fås i otte iøjnefaldende farver; gul, lilla, orange, blå, rød, grøn, pink og lysegrøn samt de klassiske farver sort, hvid og opal akryl. De otte farver er nøje udvalgt ud fra Verner Panthons sidste projekt ”Lyset og Farven” på Trapholt i Kolding lige inden sin død i 1998. Her skabte designeren otte unikke rum i hver sin farve, hvor hans design gennem 50 år var repræsenteret og i fokus med hjælp fra farver og lys. Udover et helt nyt udvalg af farver, har modellen tre lysniveauer og den seneste LED-teknologi.

Verner Panton (1926-1998) er stadig højaktuel i dag og hans designs har vundet et udtal af design awards og priser. Vi vurderer, at Panthella MINI bliver et efterspurgt designobjekt, som nye generationer vil tage til sig pga. størrelsen og de flotte farver, der er med til at give en unik individuel designstil.

Modellen kommer på markedet september 2016.

Specifikationer
Leveringstid 1-4 dage
Farve Opal akryl
Materiale Akryl/Metal
Højde 33 cm
Diameter 25 cm
Lyskilde Inklusiv lyskilde
Produkttype Bordlampe