PH 3-2 TABLE 40W E14 MESSING LIMITED EDITION

SKU
5714693111527
Tilbudspris 8.500,00 DKK Normalpris 13.695,00 DKK
Levering 1-4 dage - gratis fragt over 400 DKK
Gratis retur v. ombytning
Vi anbefaler følgende tilbehør til produktet

OBS denne model er limited edition og sælges kun så længe lager haves.

Kontakt os for nærmere information om lampen på tlf. 75222597

PH 3/2 Limited Edition Bordlampe

Nu lanceres årets limited edition bordlampe fra Louis Poulsen PH limited edition 2022 bordlampe med messing og opale skærme. Ph 3/2 er en smuk, ny version af den klassiske PH-bordlampe. Kombinationen af en overskærm i børstet messing med to skærme i opalglas giver lampen et sofistikeret udtryk. Lampen udsender et blændfrit, nedadrettet lys, som blødgøres af glasskærmenes sandblæste underside og messingskærmens hvidlakerede underside.

Den børstede messing patinerer smukt med tiden, hvis den ikke behandles. Hvis man dog gerne vil bevare det originale look, kan man polere den. Der er tænkt på hver eneste detalje på dette samlerobjekt, og limited edition-bordlampen er endda mærket med Poul Henningsens initialer. PH 3/2 Limited Edition Bord er en elegant og tidløs opgradering af din indretning, uanset hvor du stiller den. Fås kun i en begrænset periode. Som på de tidligere limited edition modeller kommer lampen med en smukke originale kontakt på foden. 

I år fåes limited edition lamperne i 2 modeller, så du kan både købe 3/2 bordlampen og en 3/3 pendel der passer helt perfekt til. 

Specifikationer
Leveringstid 1-4 dage
Farve Messing
Materiale Glas
Fatning E14
Lyskilde Eksklusiv lyskilde
Produkttype Bordlampe