PH 5 Pendel Monokrom Hvid - Louis Poulsen

SKU
5714693431151
7.395,00 DKK
Levering 1-4 dage - gratis fragt over 400 DKK
Gratis retur v. ombytning

PH5 Monokrom pendel

Denne lampe er den meget populære og velkendte PH5 lampe som blev designet tilbage i 1958 af den danske designer Poul Henningsen. Poul Henningsen skrev blandt andet om lampen at han havde mistet troen på at producenterne nogen sinde ville lave en lyskilde igen, som var i forbrugerenes interesse. Derudover ville han gerne forbedre farvegengivelsen fra pærerne så derfor blev der lavet en blå og rød inderskærm. I dag er dette ikke længere nødvendigt for at opnå en god lyskvalitet, og derfor har man nu designet PH5 Monokrom, så den passer ind i alle moderne interiører. Lampen fås nu med matlakerede skærm i sort eller hvid samt i en helt særlig blå til de mere dristige.

Lampen leveres i 2 dele, og er nem at samle og hænge op. Pæren skiftes nemt, ved at skrue skærmen af. Du kan også justere højden på pæren, så du er sikret at du får et godt lys ud af lampen, lige meget hvilken pære du vælger.

Lampen giver et rigtig godt lys til blandt andet over et spisebord. Har du et større spisebord, kan man også sagtens vælge at hænge 2 lamper.

Specifikationer:
Materiale Skærme og afblændingsskærm: Optrukket aluminium, optrukket kobber eller optrukket messing. Stang: valset aluminium.
3 m. stof ledning medfølger
Tæthedsklasse IP20. Isolationsklasse II uden jording.
E27
max 75W
 

 

 
Specifikationer
Leveringstid 1-4 dage
Farve Hvid
Fatning E27
Max Watt 75W
Lyskilde Eksklusiv lyskilde
Produkttype Pendel