Philips Pillar Hue enkelt spot

SKU
Philips-Pillar-Hue-enkelt-spot
Fra 639,00 DKK
Levering 7-10 dage - gratis fragt over 400 DKK
Gratis retur v. ombytning

Med Philips Hue hvid atmosfære-spotlyset Pillar inkluderet i dit Philips Hue-system kan du nyde naturligt hvidt lys, der hjælper dig med at vågne, få energi, fokusere, læse og slappe af. Et spotlys i høj kvalitet, der er konstrueret til at holde og med blik for detaljerne. Med retningsbestemt spot kan du skabe dit eget lys og egen stemning. Med dette spot får du ikke bare en enkel og elegant loftlampe, men også en funktionel lyskilde som giver dig et skarpt og smart lys.

Med Hue teknologien som følger med til dette produkt, kan du ændre lyset i kelvin grader og styrke. 

Med Kelvingrader menes der at du kan skifte lysets farve. Du kan vælge mellem den varme(gule) farve, som giver en hyggelig stemning. Den hvide farve, som gør at du kan se tydeligt og er bla. god som læselys. Den mere kolde farve som giver bedre koncentration eller den helt blå farve som giver energi. Derudover kan du skrue op og ned i lysstyrken, ift. hvornår lampen skal bruges. Alt dette styres via den medfølgende fjernbetjening. 

Er du ejer af den fantastiske Hue Bridge, kan lampen selvfølgelig også kobles til her, og så kan du styre lampen via din telefon eller tablet. 

 

 

 

Specifikationer
Leveringstid 7-10 dage
Materiale Metal
Højde 12 cm
Diameter 10 cm
Fatning GU10
Max Watt 50W
Lyskilde Inklusiv lyskilde
Kommentar Inkl. Dimming switch