Lyskæder til udendørs brug System 24

SKU
492a
Fra 325,00 DKK
- gratis fragt over 400 DKK
Gratis retur v. ombytning
Vi anbefaler følgende tilbehør til produktet

Her fås System 24 START lyskæderne. Mulighederne er uendelige, så du kan finde den løsning, der matcher dit behov.
Farve: VARM HVID 

Længde: 5 meter (49 pærer = 1,0 W eller 10 meter (med 98 pærer = 2,1 W) 

Leveres incl. transformer, der kan klare max 700 pærer.

System 24 har lavet en lang række udendørs lyskæder til husejeren, der ønsker lidt ekstra. Hvis bare man har en startkæde som denne er mulighederne uanede. Du kan koble flere forskellige lyskæder sammen, så de passer lige netop til dit behov. System 24 er et godt valg for dig, der kræver høj kvalitet og et holdbart system.

Denne startlyskæde fås i både en varm hvid farve og multicolor og leveres inklusiv en transformer, hvortil der kan kobles op til 1500 dioder til (eller max 20 W). Den fås i to længder: 5 meter og 10 meter, men gældende for begge er, at der er 10 cm mellem hver diode, hvilket giver et rigtig flot lys. Den er ideel i de mørke tider og hyggelig som julebelysning.

Her fås System 24's EKSTRA lyskæde, som kan kobles til startkæden, så man opnår en endnu længere lyskæde til udendørs brug. Den fås i to længder: 5 meter (49 pærer = max 1,0 W) og 10 meter (98 pærer = max 2,1 W) 
Farver: VARM HVID og MULTI COLOR

System 24 har lavet en lang række udendørs lyskæder til dig, der ønsker lidt ekstra. Hvis du allerede har en startkæde, kan denne kobles til, så din lyskæde bliver endnu længere. Du kan koble flere forskellige lyskæder sammen, så de passer lige netop til din have. System 24 er et godt valg for dig, der kræver høj kvalitet og et holdbart system.

Denne udendørs lyskæde leveres uden transformer, så du skal have en startkæde for at kunne bruge den. De 10 cm, der er mellem hver diode, gør, at lyser bliver jævnt, og din have vil lyse op midt i en mørk, men hyggelig tid.
Start transformer kan tilkøbes her: System 24 transformer 

Specifikationer
Produkttype Julebelysning