Top-produkter på lampeexperten

Le Klint Swirl lampe - Omringet af svungne lameller i smuk kobber metallakering er dette kunstværk af en lampe blevet en af LampeExpertens mest populære.

Le Klint 320 (Snowdrop) - Den traditionelle plisséskærm er blevet kombineret med et slankt stel for at give et elegant udtryk til den perfekte læselampe.

Le Klint Mutatio - Christian Troels har skabt et innovativt og minimalistisk design, der med sine unikke funktioner har imponeret hele branchen.

Le Klint 368 - Dette er en ægte klassiker, der med sin traditionelle plisséskærm og tidsløse sorte/metalliske stel har gjort denne lampe til den mest populære standerlampe fra Le Klint.

Ice Cube lampe - Den firkantede væglampe skaber et perfekt lys, der kan justeres alt efter dit behov, samtidig med at lampens design tilfører et moderne udtryk til dit hjem.

Discoco lampe - Med sine runde cirkelskiver sørger Discoco-lampen for at fordele lyset på en smuk og luksuriøs facon, som samtidig spreder et elegant udtryk i hele rummet.

Caravaggio lampe - Producenten Lightyears står bag designet af denne industrielle pendel, som er ideel som spisebordslampe og vil forblive moderne mange lysår frem i tiden.

Ball væglampe - Ball væglampe har et simpelt, blødt udtryk og fås i alle koralrevets farver. Det giver dig en unik mulighed for at finde en lampe, der passer lige ind i din indretning.

Diablo lampe - Lampens form og unikke kombination af materiale og farver skaber et skarpt og nutidigt design, der har gjort lampen til en af Belids bestsellere.

PH 3/2 bordlampe - Med sine tre skærme og stilrene fod har Poul Henningsen skabt en lampe, der på alle måder har været og vil blive ved med at være en sand klassiker.

Special Edition lampe - Kobber er det nye sort, og det udnytter denne pendel fra Dyberg-Larsen i bedste stil. Med sine firkantede folioblade formår lampen at fremstå både som moderne og kreativ.

Le Klint Sinus Line - Denne elegante pendel fremstår simpel og ren på afstand, men på nært hold overrasker den med sine smukke, bølgende detaljer.

Globe pendel - Den høje kvalitet, den universelle funktionalitet og ikke mindst det meget unikke design er tre gode grunde til, at Globen fra Verner Panton er blevet en enormt populær lampe.

PH Panthella gulvlampe - Den elegante, hvide gulvlampe vil kræve at være blikfang i ethvert mørkere eller mere farverigt rum og dermed skabe en unik indretning med fokus på lampens organiske form.

Ph 2/1 bordlampe - Poul Henningsens klassiker af et livsværk fås også i denne mindre version, der passer perfekt til sofabordet, receptionen eller natbordet.

234 Sax væglampe - Lampens udtræksfunktion gør den til en eftertragtet læselampe, der med sin plisséskærm og træfod kan sprede et traditionelt og stilrent udtryk i enhver stue.

Le Klint Cache gulvlampe - Lampens klokkeformede design giver den traditionelle plisséskærm et frisk pust og et nytænkende, moderne udtryk, der er gået hen og blevet meget populær.

Le Klint 26 loftlampe - Le Klints loftlampe kræver ikke nogen form for opmærksomhed, men giver alligevel rummet et stilrent udtryk og en hurtig, klar overbliksbelysning.