Her er 5 smukke lamper til entréen

Her er 5 smukke lamper til entréen
Udgivet i: Inspiration

Entréen er det første, som dine gæster møder, når de kommer ind i dit hjem, og derfor er det vigtigt, at selve lyset er indbydende og rart. Det skal være afdæmpet og hyggeligt, men samtidig være lyst nok til, at man stadigvæk kan finde sine bilnøgler i bunden af tasken, når man mandag morgen er på vej ud ad yderdøren.

Går du med overvejelser om at forny din entré med nye dekorative entre-lamper, så kan du med fordel læse med her, hvor vi giver dig nogle gode råd og tips til, hvordan du finder den helt rette belysning til din entré.

Lysets funktion

Inden du udvælger din nye lampe, kan du med fordel spørge dig selv om, hvilke funktioner din nye lampe skal opfylde. I den forbindelse er det vigtigt at tage stilling til, hvad du lysmæssigt ønsker at opnå i din entré. Mange mennesker foretrækker et varmt og diffust lys i entréen, som kan skabe en behagelig og hyggelig atmosfære. Derudover er det vigtigt at finde en entre-lampe, som kan skabe et øjeblikkeligt overblikslys. Af den simple årsag er pendellampen ideel i entréen, da den kaster lys ud i hele rummet samtidig med, at du har adgang til stikkontakten i det moment, du træder ind i rummet.

Denne plisserede skønhed fra Le Klint opfylder alle ovenstående krav og er perfekt til dig, som er på udkig efter klassisk dansk design, som aldrig går af mode. 

120 Snowdrop pendel fra Le Klint – find den her.

Find en entre-lampe, som passer til rummet

Entréen er som regel et svært rum at indrette, fordi der ofte er begrænset plads og det kan derfor hurtigt virke lidt indelukket. Heldigvis kan du gøre utroligt meget med det rette lys.

Har du ikke meget plads at gøre godt med, og ønsker du at udnytte den sparsomme plads optimalt, er det som udgangspunkt altid en god ide med en loftslampe eller pendellampe, da de ikke optager plads. Dog skal du ikke være bange for at tænke i alternative baner, når du skal finde din nye entre-lampe. Har du for eksempel en lang gang, som skal lyses op, kan væglamper være et godt alternativ til loftslampen, da de med den rette placering kan oplyse hele gangen.

I så fald er de klassiske Eklipta væglamper fra Arne Jacobsen et rigtig godt bud. Med et tidløst design og et behageligt, blødt lys, vil de med garanti kunne kaste lys og glans over dit gangareal.

AJ Eklipta væglampe – find den her.

Vælg entre-lamper, som afspejler din personlige stil

Med den rette entre-lampe kan du forvandle stemningen af rummet og skabe et helt andet helhedsindtryk af din entré. Du kan derfor med fordel gøre dig nogle overvejelser om, hvilken stil du ønsker inden, at du valfarter til din nærmeste lampebutik.

For at gøre det nemmere for dig at vælge, har vi her samlet 3 fantastiske entre-lamper med hvert deres helt eget unikke designudtryk. Så er det blot op til dig at vurdere, hvilken lampe, som komplimenterer din boligindretning bedst.

Den stilrene entre-lampe:

Bugia PL1 væg/loftslampe fra Studio Italia Design – find den her.

Den klassiske entre-lampe:

Pin-Up væg- og loftslampe LED – find den her.

Den sjove entre-lampe:

Play pendel fra WATT A LAMP – find den her.

1 year ago
656 view(s)